linsmea 60 a 120 bunun ebatları da o şekilde belirtmişler ama hemen hemen tüm park yataklar böyle gibi ya da 70 e 120 şeklinde .. ben trendyoldan aldım genelde her şeyi oradan Alıyorum çünkü iade konusunda çok esnekler sıkıntı yaşanmıyor belki kendi sitesinde de sıkıntı yaşatmıyorlardır bilmiyorum ama ilgililer mesela cibinlikle yatakta küçük bi sıkıntı yaşamıştım hemen whatsapptan görüştüm yenisini gönderdiler hiç iade bile etmedim..alınca memnun kalmazsanız komple de iade edebilirsiniz ama isteğinizin çoğunu karşılar gibi zaten..anne yanı olması da avantaj.. bi de şöyle bir durumda var Normalde park yatakların tekerlekleri dışında olduğu gibi komple görünüyor ama bunda estetik görünmesi açısından sanırım gizli teker yapmışlar düz zeminde çok iyi sürülüyor halıda bir tık daha zor gibi ama zaten çok sürmeyiz üretimi bu şekildeymiş benim halılar biraz da kalın belki ondandır ince halıda çok daha seri gidebilir 🌸elele de iyi gibi ama onda yatak yok sanırım ekstra bi de yatak almak gerekebilir benim aldığımın yataklı versiyonu şu an 1600 ben de 1500 e almıştım indirimden yataksız daha ucuz çok fazla yorum alan bi yatak almıştım full naylon içerikli ve yırtık geldi yorum sayısına göre değil de kendim genelde inceliyorum kumaşı duruşu vs resimden de az çok belli ediyor ürünler kendini