Deletedmom83940 kızlar haftaya cuma günü görümcem doğum yapcak kaynanam sizde gelin diyor 8 haftalık hamile olucam sizce 7 saatlik yola dayanabilir miyim ?
Berenibeklerken Deletedmom83940 herkesin gebelik ve risk durumu farklıdır. Bunu doktorundan başkası bilemez. Şansa bırakma doktoruna sor derim 7 saatlik yol az değil.
Dark Deletedmom83940 ben de o haftalarda sormuştum doktoruma riskin yok yapabilirsin demişti ama uçak için. Dinlenerek yaparsınız
Deletedmom83940 Deletedmom727271 yok canım doktorum öyle bişey demedi tabi Allah korusun bi dahaki hafta ne olacağı bilinmez
Sdt3456 Doktorun rısklı gormuyorsa gıt canım. Agırlaşmadan Ben 18 haftalık hamileyim cesaret edemedim:(
Deletedmom727271 Deletedmom83940 Yani dinlene dinlene giderseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Hani 2 saatte bir mola verseniz olabilir. Ama bence siz yine de doktora sorun şahsen ben git veya gitme diyemem o vebale girmem sanırım 😊😊 en iyi doktorunuz bilir bunu.
Deletedmom83940 Deletedmom727271 teşekkür ederim canım yarın sorucam aslında bende kendimde o cesareti bulamıyorum ama bakalım git derse giderim belki
Deletedmom727271 Deletedmom83940 Rica ederim. Şöyle bir kaç saatlik olsa belki sıkıntı olmaz da 7 saat kısa bir zaman dilimi değil tabi 😊
Deletedmom83940 Berenibeklerken bende çok gitme taraftarı değilim aslında risk almamak için ilk gebeliğim sonuçta ama yine de soracağım teşekkürler 🌺
Deletedmom83940 Dark ah keşke uçakla gitsem araba yolculuğunu hiç sevmiyorum ama bilet fiyatları uçakla bir pııırrr uçmuş 😂
Dark Deletedmom83940 öyle gerçekten. Ama biizm 14 saat araba ile hayatta gidemem kaç para ise mecbur veriyoruz 😁