Nuraslanklc Mutlulukla bekliyordum bu anı ama mutluluğum kursağımda kaldı kızlar 🥺 eşim sayesinde 😢 sizinkiler 2. Gebeliğinize nasıl tepki vermişlerdi söyleyemiyorum bile şimdi ters ters konuşur can sıkar diye
Sevgi260420 31 haftalık hamileyim eşim ikinciyi ne zaman yapalım diye soruyor daha şimdiden sizinki neden istemiyor ki ?
Nuraslanklc Mor_papatya_ çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla alayım kucağıma da gersi önemli değil şükür bi gariplik yapmadı için için sevinmedi ama yinede 😄konuşmadı da olsun
Nuraslanklc Deletedmom727271 2. Çocuk biraz göz korkutuyor erkeklerde ama onun istemesini de beklersek 😬 nasip bu işler Birde kaybımız oldu onun için evham yaptım tepki verir diye sanırım neyseki çok güzel karşıladı🥰
Mor_papatya_ Nuraslanklc Dikkat edecekti o zaman kzum sana da yazık sinir stres kaç ay karninda taşıycan. Araları yakın mi peki kuzum ?
Nuraslanklc Mor_papatya_ yok o 2,5 yaşında 🥰bebeklerle çok iyi anlaşıyor çok seviyor hem tek kalmasın hemde gebelik ve doğum sürecim çok güzel geçti tekrar yaşamak istedim bir düşük yaptım buda 3. Bakalım hayırlısıyla inşallah ❤️
Mehtapca06 İstemeyen birinden ikinci çocuk yapmakta iyi cesaret 😂sizin ne tepki alacağınızdan cok inşallah bebiş sevgi dolu bir tepki görür
Nuraslanklc Mehtapca06 tabiki de sevgi ortamında büyüyecek ayrıca bunu düşünmeden 2. Yi istemem mantıken 😄siz merak etmeyin kendisi çok iyi bir baba sadece çok pimpirikli
Mehtapca06 Nuraslanklc insallah çünkü yanlış kararlarda olan cocuklara oluyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️
Nuraslanklc Mehtapca06 evet sorumsuz insan olsa dediğiniz doğru ama oda aslında sorumluluk sahibi olduğundan dert ediyor yetemezsem bakamazsam diye ben sorun olmayacağını bildiğim için ısrarcı davrandım sadece 🥰
Nuraslanklc Mehtapca06 teşekkür ederim bu arada inşallah doktor kontrolü sonrası netleşince belli olacak 🙂 hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi