Esrabozkurtt Merykls ben gümüş kapak aldım mükemmel bir şey hastane çantama koymamıştım 2 gün kaldım ve o iki günde fena yara oldu eve gelir gelmez hemen taktım ve 2 güne yaradan eser kalmadı
Ccaannsseell Merykls ben gümüş kapak aldım. Krem almadım kimyasal birşey kullanmak istemedim. Doğumdan 2 hafta önce kullanmaya başladım ama doğumdan sonra göğüslerim yara oldu. Ayva çekirdeğinden jel yapıp sürdüm. 2-3 güne iyileşti. Hala bile ara ara göğüslerim acıdığında yapıp sürüyorum. Bu arada kalkanda almanı tavsiye ederim çünkü gümüş kapakla göğüsler hava almıyor. Kalkanla havada aldığı için daha çabuk iyilesti benim göğüslerim.
Eslem_1 Ccaannsseell kalkan Philips mi aldınız? Onunla emzirilebiliyor mu yoksa emzirme dışında sadece yara olmasın diye mi takılıyor? Emzirirken takılan bir aparat önermişlerdi unuttum direkt memeden değil de memeye takılan o aparattan akan sütle emziriyorlardı
Esrabozkurtt Mervedez159 ben e bebeğin kendi markasını aldım marka önemli değil önemli olan 999 ayar gümüş olması
Eylemdog Göğüslerim felaketti. Gümüş kapak ve lansinoh kullandım düzeldi. Nemli bırakmak gerekiyormuş. 2 gün de fito kullandım, belki o da etki etmiştir bilemiyorum ama nemli bırakın mutlaka. Evde hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum bu yaralar yüzünden
Merykls Eylemdog gümüş kapak alinca kreme gerek yok diyorlar da gümüş kapak nasıl tek badina etki ediyor bende onu anlamadım
Ccaannsseell Eslem_1 e-bebeğin kendi markasını aldım. Ben emzirirken çıkarıyorum ama o içindeki plastik aparatlada emziriliyormuş. Ben hiç denemedim açıkçası nasıl olur o şekilde bilmiyorum. Ben kalkana akan sütü döküyorum bebeğime vermiyorum çünkü ne kadar zamandır durduğunu bilemiyorum. 3 saatten fazla kaldıysa vermemek gerekiyor çünkü.
Vera2018 Acil yardım lütfen, yeni doğum yaptım göğsüm çok fena yara oldu ve felaket açıyor. Bebeğimi emziremiyorum, sezeryanliyim açıdan kasildikca dikişlerim çok zorluyor. En etkili ve en kısa zamanda ne iyileştirir.
Ccaannsseell Vera2018 ayva çekirdeğinden jel yapıp sürüyorum ben 2 güne toparlıyor. Bir dene istersen canım