bussraozturk
Ay ayni benim esimin ailesi 9 ay bak 9 4.haftamdan beri hamileligimin seninke ayni hafta ayni gundeyiz canim ogrendigimden beri ne cektim bej onlardan her gun ya aglamak ya stres bebegim etkilenmesin diye dislerimi sıkıp aglamamak icin caresizce durdugum dakikalari bilirim bu yuzden lütfen sen stres yapma bebeğim kucuk minyon dedi doktor bilmiyorum stresten mi oldu kilosu Allah herkese herseyi hakettigini verir zaten ben hep Allaha havale ettim çünkü hep gözlerinde kotu bendim esim izinli olur dinlenmek istiyor evde ben annenlere gidelim diyorum mesela aylardir izin kullanmadigi icin evde dinlenmek istedi anneside ben getirmemisim ve sanki gelmek istememisim gibi laflar söyleyip durdu ustelik torununa hevesli bile degil sadeve hevesliymis gibi davranıyor bizim suan durumumuzda pek yok kiraciyiz kiramiz da 2500 aidat vs derken esimin aldigi maas yetmiyor ve benim ailem bebege besik anne yani çekmece aldılar kiyafetinden kuvetine herseyi onlar aldi kayinvalidem bir kere sormadj canin birsey istiyormu yada bebeğin bir eksigi varmi kizim bende onu aliyim hani fazladan olmasin eksigi neyse onu alayim bile demedi anca kucuk gorumcemi 6.5kg dogurmus onu anlatip durur kasa kasa sunu yedim bilmem ne bebegime zayif diyor e alda yiyeyim ozaman gucum yetmiyor ne yapayim o yüzden kotunun de kotusu var canim hep kendini ve bebegini dusun bebegin icin güzelce dinlen artik son zamanlari bebislerle ayni bedende 💕