Meltemondessss Kızlar kahverengi akıntım var dün geceden beri ama adet tatihim 19 u arada adet olcakmşm gibi kasık ağrım geliyo gidiyo göğüslerde dolgunlk dışında bir belirtimde yok açıkçası bilgisi olan lütfen yazssın kaset test var yapmalı mıyım daha bekleyim mi
cemreee__ Meltemondessss canım bende aynısını yaşıyorum dün açık kahve minicik geldi bugun biraz daha koyu geldi ma kahverengi benimde regl tarihim 17 si ama ben yarın kanama olmasa test yapacağım sabah
Sofia__ Meltemondessss canm bende regla 6 -7gun kala lekenme olmuwtu sonucta pozitivdi inwallah sendede ogle olur ben 3-4maysta lekeneim 5 maysta erken gebelik testi yapdim pozitiv cikdi aslnda reglm 9 mayisti belki sende de ogle olmuwtur
Meltemondessss Sofia__ ay gerçkten mi çok iyi inşaaallah ya dua ederseniz çok mutlu olurum inşaaallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızz🙏🏻🙏🏻
cemreee__ Meltemondessss brnde aynı eğer yoksa bırakcamnartık ya gerçekten moralim boxluyor uygulamayıda silcem
Aynur1213_ Arkadaşlar benimde 11 mayısta o şekil Bi kanamam oldu kahverengi leke 1 gün bile sürmedi üstünden 4 gün geçti bugün adet günüm olmadım yarın test yapsam sonuç verirmi?
Mrsdmesc Meltemondessss canım benmde adetten 3 gün önce sadece 1 2 damla kadar Bi kahverengi akıntım oldu hastalancam sandım ama gerisi gelmeyince 2 gün sonra test yaptım silik çıktı ama pozitifti eğer varsa çıkar kasett yapmıştım bende umarım vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz❤️
Meltemondessss Mrsdmesc ay gerçekten mi inşaaallah benimde aynı olur test yapmaya cesaret edemiyorum ama😞