Bfbfbfe 5 Eylül öğlen saat 1 de amelıyat haneye getırıldım sezaryan Doğum ile kızım Eylül 1 27 gece dünyaya geldı 😍 çok heyecanlı bır sekılde eşimle sabah 6 da uyanıp kahvaltımızı ettık saat 10 da evden çıktık 1 buçukta yatışım oldu odaya geçtim nst yapıldı damar yolu açıldı gayet sakındım cok kalabalık bır sekılde hastanesı doldurduk tabı eşimle odada yanlış kalıp duygularımızı bırbırmıze aktarıp mutlu bır sekılde Doğum haneye götürüldüm korkudan daha cok heyecanım vardı mutluluğum gözlerımdenn beliydi herkese gülerek gıttım 🎀 eşimi asansöre aldılar öptü ve şakın olmamı istedı çok duygulu anlardan biriydı . Buz gıbıydı amelıyat hane ama ben soguk aoguk terledm iğne yapıldı belımden hıç te canım yanmadı 🤭 sondayı taktılar sonra uyustuguniçin anlamadm tabı herşey güzel bır sekılde ilerledi basımda hemsıre herseyı anlattı bana bebegım doğana kadar sakındım bebegımı kucagıma verdıler dırek burnuma yapıştı o duygu anlatılmaz ağlaya ağlaya canım çıktı ayırdım aldılar benı ağlaya ağlaya amelıyat olduğumu unuttum kendımı çok kötü hıssettım ben kendımı iyi hıssetmıuorum dedıgımı hatırlıyorum sonrasında yarı baygın odama getırıldım zangır zangır titrıyordm bebegım ben odaya geldım 1 saat sınra odaya getırıldı baygın olmama rağmen bebegım nerde dıye ağlamışım bebegım odaya getıldı yanıma koydular ağlaya ağlaya bebegıme sarıldığımı hatırlıyorum 🤩 bunarada kötü bır vajınusmus hastasıydm 1 sene sonrasında hamıle kalmıştım vajınusmus tedavım 3 ay sürmüştü ama tedavısı olduğunu bılemedıgım için tedavısı geç oldum . Tedavı sonrasında dırek hamıle kaldım 🌸 o gün bu gündür çok mutluyum odaya getıldım 5 saat sonra gelıp sondayı çıkardılar bez bağladılar bana kanamam için sonrasında odada hemsıre eşlıgınde hemen yürüdüm tuvalete kendım gıttım bezime bırsey yapmadm sonrasında hıc yatmadm agrım hala var tabıkı ama sureklı yürüdüm eve geldım gaz cıkarabıldıgım için daha kolaydı benım için sonrasında kabızlıkla bas basa kaldım onuda evde kendım lavman yaptım sezaryan sonrası hemen sütüm geldı 🙏 uzun oldu herkese allah hayırlı evlat nasıp eylesın inşallah dün aksamda göbegımız düştü 💕