Betulsen34 Alya_miram bikac gune alirsiniz bende osekilde 2 3 kere kacirdim en sonunda basardim. Yani kayit acilmiyo diyen arkadaslar snyeyle kaybediyor aslinda. Hergun kayit var sadece 4 kisilik veriliyor
Betulsen34 cileklicookie cok fazla ustune dusmek gerekiyor. Dedigim gibi salise kacirdinizmi gidiyor randevu
Huriye1996 cileklicookie marmarada kontrollerim yapılıyor, şimdiden aldım detaylı us. Arayarak zor olur
cileklicookie Huriye1996 marmqra takipsiz hastalarına disardan kayit acmiyor canim Ben ilk gebeligimde oranin takiplisiydim kendileri haftam yaklasinca tum gerekli testler icin kayit acarlardi randevu bile almazdim Ama suan oraya hic gitmedim
Alya_miram Betulsen34 ben sadece bir randevu tek gördüm ilkez karşılaşınca randevu bulabilme ihtimali tekrardan geldi😂inşallah bulurum çünkü 900 gibi bi mevla benim için çok zor. Mecbur kalmadıkça vermek istemiyorum
Ffatma Betulsen34 siz bu şekilde mhrs den mi randevu aldınız orda alt bölüm yok da doppler filan diye. E nabizdan ise de ben neden göremedim
Alya_miram Ffatma mhrs ye kadın doğum yazınca muayene yeri yazıyor ordan 20 hafta doppler yazıcak ordan bulabilirsen bulursun 😊2 haftadır deniyorum son 2 haftam kaldı son güne kadar deniyecem inşallah alırım
Alya_miram cileklicookie çok pahalıymıs ben o kadar veremem gücüm yok ne yazık ki 2 hafta daha bakıcam bugün ucu ucuna kaçırdım inşallah alırım
Alya_miram Ffatma kadın hastalıkları yazıyorsun. Sonra hastane bölümü çıkıyor ordan Zeynep kamil seçiyorsun hastanenin bir altında muayene yeri yazıyor ordan bakabilirsin
Alya_miram Betulsen34 inşallah olurum dua edin bana eğerki doktor yaptırmak zorundasın demese yaptırmazdım belki
Ffatma Alya_miram gördüm gördüm teşekkür ederim ama sadece Zeynep Kamil var dmi. Bir de bir şey soracağım benim bir ara riskli bir durumum vardı doktor beni yeşil alana kaydetti bu şekilde detayliya alırlar mi acaba diğer ramdevularla
Alya_miram Betulsen34 benim ki bebekle ilgili değil çentik çıktıgı için görünmem gerekli ona göre önlem alınıcakmış