Umutunannesi92 Kızlar sezeryan sonrası lohusa kulodu denen tarzda mi külot aldınız yoksa sadece yüksek bel olsun büyük beden olsun diyip öyle mi aldınız ? Malum dikişler olacak neyle rahat ettiniz ? 🤗🤗
semanurcennet Umutunannesi92 2 paket Depend almıştım onu kullandım onlar bitince de hamile külodu aldım pentiden Yüksek belli halen giyiyorum şuan 24 günlüğüz🫶🏻
Mehmetinannesii Umutunannesi92 ne depent ne hamile kilodu 3 dogumumdada yuksek bel kilot kullandim hastanedeyken bez bagladim zaten sadece cikarken pedimi takip oyle ciktim hastaneden hep ped kullandim
csmaknc Umutunannesi92 Canım ben görümcemin tavsiyesiyle külot bez alacağım hiç başka şeye ihtiyaç olmuyor dedi evde bile kullanmış belki ne olur ne olmaz diye 1 tane dikişsiz iç çamaşırı koyarım bide ped
PrensesAnnesi- Giymedim çünkü depent taktım şiddetle tavsiye ediyorum büyük rahatlık hiç uğraşmayın zaten külot gibi giyiyosunuz sonra pislenince yenisini takıyosunuz mis gibi 😎
Cansugamze_ Bnde depend kullandım kanamam bitince bi kaç gün hamile iç çamaşırı kullandım dikişim birz rahat etsin die 🥲
Anneolanbiri Nejla1998 şok marketlerde bile var canım ben e bebekten aldım bir paket Xl yoktu orda l aldım sonra bir pakette şoktan xl aldım
Umutunannesi92 Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için bende depend almıştım o zaman onu kullanayım ihtiyaca göre kulotta alırım artık 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Dark Umutunannesi92 normal yüksel bel külot yeterli. Kesi zaten aşağıda kalıyor. Düşük bel olmasın yeter. Ben her zamanki gibi giydim. Ekstra biseye gerek yok. Kanama için de 1 paket depend aldım. Tek giydim. Kanamam çok azdı sonra pede geçtim ve dediğim gibi külot giydim.
koalamiyim Umutunannesi92 ben daha doğum yapmadım ama hamilelikte kullandığım hamile külotlarından, lohusa pedi ve 4 tane depend koydum çantaya. Yeni bi şey alıp koymak istemedim kan lekesi olacak büyük ihtimal😶
Princessmom Umutunannesi92 depend kullandım iç.çamaşaır giymedm. Hatta eve geçincede baya süre depend giydm kanamam hafifleyene kadar sonra hamleyken aldgm büyük bedenleri giydm