Mehtap_ali Protez tırnak yaptırmak istiyorum ama zararlı mı değil mi bilemedim o yüzden siz güzel annelere sormak istedim bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim 😘🥰
Deletedmom7373700 Mehtap_ali bir zararı olduğunu sanmıyorum ben. Ama tırnak alttan hava almıyor geri çıkarınca nasıl olur. Bide hamilelikte olsa cinselliklik illa oluyor eğer yasak değilse. Abdest olayını düşünüp vazgeçiyorum 😂
Reyhan35 Mehtap_ali zararı yoktur ama abdest geçmiyor ayy ben çok pişman olmuştum çok güzel duruyor ama işte 🤦🏻♀️😂
Bekaranne Mehtap_ali ben yaptırıyorum sonuçta tırnağın üstüne yapılan bir uygulama zararlı olduğunu düşünmüyorum
Reyhan35 Deletedmom7373700 ayy ben düğünden önce yaptırdım düğün için abdest geçmediğini bilmiyodum düğünümde biri söyledi şoka girdim düğün gecesi direk uyuduk 😂 ertesi gün balayına gidicez fellek fellek kuaför arayıp tırnaklarımı söktürdüm çok üzülmüştüm ya 😂
Deletedmom7373700 Reyhan35 ayyy çok üzücüüüüü 1 gün için o kadar para vermişsin. Şu an ben bile aşırı üzüldüm senin için 😂
Reyhan35 Deletedmom7373700 bide çıkarmak için ayrı para verdim Allah’tan fotoğraflarda falan güzel durmuş içimi öyle rahatlatıyorum 😂
Mehtap_ali Valla bebekten dolayı cinsellikten korkuyorum yapmıyoruz zaten sıkıntı yok o zaman yaptırayım 🤣