Melisaekr Kbraberk yaa bende 13.haftamda doktora gidicem demek benim bebisim de böyle gözükecek şuan 11.haftadayiz çok sabirsizlaniyorum😻🌼
Melisssssss nslspsy9 benimde gözükmemişti sonra bide hafif kahve lekelenme şeklinde başladı zaten iğne vuruldum kalçadan oda açık kırmıZıya dönüştürdü
zilhan Kızlar geçen hafta gittim 6 haftalık dedi ama haftası nerde yazıyor anlamadım 😂Bu ikinci ultrason resmim ilkinde birşey yoktu
Yasemella zilhan benim de aynı gün doğum gösteriyor günlerimiz aynı ama fotoğraf ekleyemedim beceremedim 😬
Zeytop Omay0707 ultrason kağıdının üzerindeki doğru hafta gün mü peki ? Bendede 6.2 yazıyor ama doktor 5.2 olarak altına altına el yazısıyla yazdı bunun sebebi nedir
zilhan ilk kalp atışını o gün duydum , dünyanın en güzel ritmiydi sanırım .. ALLAH isteyen herkese en tez vakitte nasip etsin Amiiiinnnnnnnnn
OOzii Zeytop Zeytop 1 hafta geriden geliyor cnnm benmde 10 gun geriden ama ben bise yiyemiyom midem. Bulanıyor du hep besinsiz kalmaktan bitaminli seylee ye bebege gecsin direk bende yemeye basladm sukur bulanti azaldı insallaj toplar bebeklerimiz
nslspsy9 Melisssssss aynen öyle oldu canım benim de 25mayısta Allah’ın izniyle inşaAllah iyi sonuçlar alırız
Nur22Elif 7+3üz ama fotoğrafımız yok. 🤧 (Klinik yeni açıldığı için henüz basacak bi alet almamışlardı. Ama kesenin içinde yuvarlak yüzük gibi bişeydi. Bi dahakine eşime fotoğrafını çektireceğim.)