edis22 Hanimlar gecende bi post acmistim bebegim onceleri haftasina gore hem kilo hem boy olarak ilerdeydi ama gecen gittigimde 30+1de malesef nedense bebegim haftasina gore bi hafta gerideydi. Nedeninide bi turlu bilemedim. Acaba benim beslenmemle alakalimiydi? Boyle durumu yasayan ve sonra bebegi kilo alan hanimlar nelerle beslendiniz neler tukettiniz bebeginiz haftasina uyumlu oldu?
Aslii_rc edis22 Muz kaşar peyniri etkili olur Allah’ın izniyle ❤️🤲🏻 Merak etme güzel anne adayı ultrasonda 2 hafta önde yada geride olması normal bir durum Allah büyüktür 🤲🏻
Derya edis22 tabikide kabak çekirdeği ve kaşar peyniri acayip etkili🌸 bunların yanında süt ,yumurta,ıspanak ve ceviz 🌸
Hasretaytemur edis22 süt , yumurta, muz, kaşar peyniri ceviz bildiğim bunlar ama bir hafta geri de ya da ileri de olması sorun olmuyormuş bildiğim kadarıyla
edis22 Aslii_rc insallah canim. Cok uzuldum ama ilk bastan hep ilerdeydi bi an oyle geride kalinca cok icime koydu bide bu aralar ailevi skntilarim var piskolojik olarak pek iyi degilim acaba odami etkiliyordur diye dusunuyorum?
Damla22 edis22 annenin psikolojik durumu kesinlikle etkiliyor bebegi kaşar peyniri muz kabak çekirdeği vb şeyler tüketin deniliyor nette de buna dair bilgiler var oglumda tukettim 3210 gr dogdu annemin ve bebegin vucut yapısına göre degişiyor herhalde annenin lendini degil bebegi beslemesi önemli he belki onları tüketmeseydim daha zayıf olurdu bilmiyorum rabbim saglıkla versin kucagımıza
Zeyneprh edis22 bende seninle aynı durumdayım benim bebeğinde 10 gün geriden geliyormuş hergün stres gerginlik hergün ağlama var evlendiğim günden beri stresten dolayı oldu çok üzgünüm
Aslii_rc edis22 öncelikle ne kadar da kolay olmazsa da karşınıza stres çıkınca bebeği düşünüp hiç bir şekilde strese kapılmayın zaten her iş olacağına varır geride kalan sadece yaptığımız boş stres oluyor Allah heşeyin hayırlısını versin bütün bekleyenlere bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️🤲🏻🥰
RabiaKaratas edis22 bende bir hafta gerideyim. Detayli da sordum geç döllenme olmuştur dedi yediklerinle alakasi yok dedi
Mamamia Canım yazıyorum Ceviz badem muz incir ceviz kuru kayısı kuzu eti Avokado yumurta tahin pekmez susam ilikli kemik suyu yemeklerine koy balık tavuk bunları mutlaka tüket♥️
Sarikan93 edis22 bende aynı şeyi yaşadım canım bebeğim hamileliğimin başından beri 1 hafta önde gidiyordu 34 haftalıkken erken doğum riski oldu o zaman öğrendiğimde bebeğimin gelişimi normal adet dönemimle uyumluydu yani bir hafta gerilemişti sonraki kontrolümde 4 gün daha gerilemişti çok korktum öyle olunca ve doping yaptım desem yeridir çiğ kuruyemiş badem fındık ceviz bol bol yedim sabah akşam pastörize süt içtim muz yedim kaşar peynir soda tükettim ve bebeğim neredeyse eski haline döndü sayılır şuan 37+2 ama ultrasonda 38 görünüyor çok şükür Rabbime 🤲🏻🌸💖
Hakiko Avokado, yeşillikler, çiğ kuruyemişler, ayran kefir yoğurt bunlar da bebeğin gelişimini olumlu etkiler anneye de gereksiz kilo olmaz
ramonun_annesi edis22 benimde ilk gebelik aynıydı bir hafta geride demişti ama şükür sağlığı yerindeydi bolbol kaşar peynir yumurta ye muz ye süt iç her akşam doktor bana demişti bunları ye diye
fatma24--- edis22 benimde öyle iyigidiyordu 30+0 hagtada 1 hagta geri çıktı.bende araştırdım muz süt ceviz kaşar loğurt gibi ürünler kilo aldırılormuş ve duydum ki AŞURE 🤣KİLO ALDIRIYORMUŞ