zeynonunannesiiii Kaşıntıli idrar yolu enfeksiyonum var ne zamandır vardı bugün kaşıntı başladı yoğun bir şekilde çok kötü hissediyorum kaşıntıdan duramıyorum ne yapabilirim 😭😭😭
BerilDerin zeynonunannesiiii Bende baştan beri var kaşıntıya çare doğal elma sirkesi kaşıntıyı alıyor ama enfeksiyon asla durmuyor. Geçici olarak ev yapımı sirke ile rahatlayabilirsin sadece.
hemsirebianne0901 zeynonunannesiiii doktor kontrolünde ilac kullanmaniz gerekiyor mantar da oluşmuş olabilir
Meri3220 zeynonunannesiiii elma sirkesi sür bir nebze rahatlatıyor o birde travazol da iyi geliyor diğer türlü doktorla iletişime geç fitil antibiyotik hap falan verir ama geçmeyince geçmiyor benim doğuma kadar geçmemişti
Dark zeynonunannesiiii İç çamaşırinizi sürekli değiştirin, genital bölgeyi kuru tutun. Bol su için. Ve doktora görünün. İdrar yolundan ziyade vajinal mantara da dönüşmus olabilir tedbir almak gerek
hemsirebianne0901 zeynonunannesiiii bol sıvı tüketmeye dikkat edin özel bölgenin nemli kalmamasına idrara sıkısık olmamaya idrar gelince tutmak da maalesef ki bu enfeksiyonun oluşmasındaki en büyük etken