neval270071 Gulusuguzell zaten erkek aşağıda olur canım yazdım az evvel erkek dik ve yukarı olmaz kızlar dik ve yukarı bakar
Merve201119 neval270071 benim iki hamileligimdede dik ve yuksridaydi karnım ve iki oğlum var bence alakası yok
Mizgin09 SmrBkrci kızlarımda yayvandı yanlarım dolu doluydu ve kalçam büyümüştü oğlumda karnım sivri yanlarımdan kilo almadım
Gulusuguzell Mizgin09 Ben de oyle kilo almış gibi durmuyom kiz ama göbeğim cikyor yani acaba bebeğimi kilo aliyor güzelce insallah
Yeliz6767 Mizgin09 Benim de yanlarım doldu kalçam da çıktı doktor erkek dedi ama kız hissediyorum https://imgyukle.com/i/Rlc72x
Zambak55 SmrBkrci hayatımda duyduğum en saçma teori ne alakası var karın şekli vs bilmem ne 😀😀 herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli değil
Gulusuguzell Mizgin09 vallahi 7 kilo filan aldim cnm suan bebegim kilo aliyorsa iyidir doktora gidcem çarşamba günü
Ays_cskn SmrBkrci Ben pek anlamıyorum ama oglumda asagi dogru buyumustu bundada oyle sadece yanlarida buyuk gibi ama yuzde seksen kiz dedi acaba budami erkek ki☺☺☺
Busakkk SmrBkrci bence alakası yok benim de öyleydi çünkü farklı çıkıyor tamamen vücut şekline kilo alımına bağlı bi olay bence
rkyycbnn SmrBkrci Benim 4.hamileligim 3 ü erkekti bu da erkek ve hepsinde karnım aynıydı top gibi sadece karnım vardı Baska hiç Bi yerden kilo almadim