Gamzeeeelim Merhaba hanımlar 5 aylık hamileyim sol bacagim çok ağrıyor sağda bişey yok aynı durumu yaşayan varmi
hemsirebianne0901 Gamzeeeelim magnezyum desteği kullaniyor musunuz eger kullanmiyorsaniz doktor kontrolunuzde mutlaka belirtin destek ilac verecektir
Asseyda Gamzeeeelim benim de hep sola oluyo ne oluyosa bana yüzmek fayda etti sol bacağım çok fazla şişiyodu bide kramp giriyordu 2.3 güne bi yüzmeye gidiyorum ben o zaman iniyor şişliği
Berken2 Gamzeeeelim benim şu an 2. Hamileliğim sol bacak arkadan sanki damarlarım çekiliyor oluyordu ayakta duramıyordum, şu an 32+6 dayım, yaklaşık bir ay önce bacağımda varis olduğunu fark ettim, bütün sebep buymuş benim
Mavidunyamm Gamzeeeelim bende 19+2 yim ve benimde bazen sadece sağ bacağım bazen sadece sol bacağım ağrıyor yuruyemez hale geliyorum. Ama burdan okuduğum kadarıyla her gün 1 şişe maden suyu icmek çok iyi geliyormuş içinde magnezyum var çünkü 🥰 ben birde egzersiz yapmaya başladım ağrılarım biraz hafifledi. YouTube de 2. Trimester egzersizleri var bakabilirsiniz
Si-bel Gamzeeeelim sade soda iç cnm muz ye bunlarda bir tık faydası var tabi ilaç da al doktorundan.bende aynıyım ağladığımı bilirim ağrısından.