ElifPeker06 Adet sancısı gibi sancılarım var arada şiddetli geliyor ama hastaneye gidecek kadar değil bekliyorum evde hemen hastaneye gitmem gerekiyor mu ? Yakinlarim biraz evde çek sıklaşsin öyle git diyorlar
Ladybird06 ElifPeker06 Bence de biraz bekle sancı sürelerini takip et, yaklaşık 5 dakikada bire inince hastaneye git hastane yolu çok uzak değilse canım. Ama sancıların sıklaşmadan suyun gelirse en kısa sürede gitmen gerekir aklında bulunsun.
mericeynnnn ElifPeker06 40+0 suan senin gibi benimde agrilarim var arada vuruyor karnimda kasilma seklinde 5 10 saniye suruyor
ElifPeker06 Ladybird06 15 20 dk uzaklıkta araba var sancilarim şuan 20 dk bi 15 dk bi ama çok şiddetli değil az çok anlarim zaten yakınlaşinca
Asesad Ayyy hayırlı olsun😍🤲🏻 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Siz bilirsiniz tabi ama ben hastaneye gitme ve nstye girme taraftarıyım. Siz de doktorunuza sorun isterseniz o ne derse onu uygularsınız 💕
ElifPeker06 mericeynnnn ben gittim dayanamadim sancım var alttan baktı 2 cm daha yatış veririm ama bunlar doğum sancısı değil benim içim rahat eve gidebilirsin dedi doktor duşunu al spor yap dedi bebekte iyi dedi bende imza attik ciktim 15 dk hastane eve zaten
Ladybird06 ElifPeker06 Canım doktorun da söylemiştir ama bol bol hareket et çömel kalk açılmaya yardımcı olur.