Omay0707 Merhaba güzel anneler. Doktor ikizden şüphelendi ve ultrasonda 2 kese görüyorum sizler 5 haftalıkkenmi öğrendiniz
Kubra1853 Omay0707 5 haftalıken iki kese gördük 6 haftalıken icinde bebişlerimi 7 haftalıken kalp atışı ay ikiz çok güzel ama cok dikkatli olman lazım kısss 😀maşallah rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin pko vrsa ikiz norml
TazeAnne06 Omay0707 evet 2 kese görüldü o şekilde 5. Haftada öğrendim 6. Haftada ikisinin de kalp atışını duydum şuan 28 haftadayım oğluşlarımla💙💙
EzgiKly Eylul10 Benim de aynı şekilde. 4.haftada tek kese gördük. 5.haftada iki kese, 6.haftada ikisinin de kalp atışını duyduk
Omay0707 Eylul10 EzgiKly Benimde 2 kese var ama doktor belli olmaz kalp atışında olur ancak dedi bilemedim o yüzden tekmi cift mi 😊 resim atsam anlarmısınız😊
Omay0707 Kubra1853 evet pco var 😊 https://resimyukle.io/r/zoGztm8xMu 2 kese görüyorsunuz demi sizinde mi böyleydi😊 5 haftalıkken
Naz88 Omay0707 4 haftada görduk biz . Çok daha netti. Doktor kalp atışını duyana kadar bekleyelim dedi. 6 ci haftada kalp atışlarını duyduk ikkisininde. Şimdi 28+4 haftalik olduk.
Omay0707 Kubra1853 googleden foto yükle yaz canım cıkan site den fotoyu koyup kopyala buraya yapıştır kuzum
Omay0707 Naz88 yaa aynı böyle miydi keseler 😊 buraya koyması biraz zor instadan atabilirmisiniz uygunsa size de😊
Omay0707 Naz88 ay yasakmış ban verdiler buradan atabilirseniz yoksa önemli degil doktoru beklicem mecbur😔🥲