haklisinesracim Arkadaşımla konuştum sağlık kuruluşlarinda maske şartı olduğu için sancı odasında ve dogumhanede maske şartı var dedi sancı çekerken maske mi takacağız yani doğru mu bu bilgi
Ba_momss haklisinesracim yani 7 ay oldu doğum yapalı Dr hemşire gelince kapatiyodum maskemi onlar gidince aciyodum sancı odasinda zaten doğum anında da maske falan yoktu bende
Tospikannesiiiii haklisinesracim sezeryan bilmiyorum ama 2021 de korona yaygın ilen dogum yaptım tabiki maskesiz di
dugmeannesi haklisinesracim 2 ay önce doğum yaptım sancı esnasinda doktor gelince takıyorsun gidince aciyordum doğum esnasında takmadim hiç zaten zor nefes aliyom bide maske mi takcan zaten artık kalktı maske eskisi gibi değil
haklisinesracim 35SD28 doğumu maske ile mi yaptınız yani. Normal şekilde bile nefes almak zor zaten sancılarla
Serdem39 Ba_momss sancı odası nasıl bi oda oluyor ne var odanın içinde acaba devlette doğum yapmadım 2.olursa orda yapmayı düşünüyorum da merak ettim
Ba_momss haklisinesracim ben şehir Hastanesi’nde doğum yaptım acilden girmiştim ya 6 cm açıklık görünce yapmadılar erken gitsem belki isteyebilirdi bilmiyorum canım onu
bluees1207 haklisinesracim pcr testi sizin hasta olmadığınızı belli ediyor ya karşınızdakiler hastaysa maske kendinizi korumak için bu açıdan düşünün 😊 gerçi hastalık artık bitiyor gibi hastanelerde de artık zorunluluk yavaş yavaş kalkar ama kendimizi mümkün olduğunda korumalıyız çünkü asış hasta olmamamız gereken zamanlar doğum ve sonrasındaki süreç . Sağlıklı anneler olmak zorundayız 😍
Bebek-C Ay bi de o sancı esnasında maskeyle mi uğraşacağım daha neler. Ben şu an kontrollere giderken bile takmıyorum kimse de uyarmıyor ki hastane çalışanları da takmıyor artık. O yüzden bana kimsenin doğumda filan tak diyeceğini sanmıyorum.
Novaa Bebek-C Covid vakaları hala çok yaygın. Bizler hamileyken riskli grupta sayılıyoruz. Kapalı ortamlarda özellikle hastanelerde takmanızı öneririm. Ben de özel gidiyorum, doktorum ve hemşilere dahil herkes maske takmaya devam ediyor.
Bebek-C haklisinesracim hayır özele gidiyorum. Ama geçenlerde bi hasta ziyareti için devlete gitmiştim orda da çok dikkat edilmediğini gördüm.
Deletedmom727271 Pcr testi zorunluluğu kalktı artık hastanelerde. Yarın sezaryen doğumum var bunu bende merak ediyorum maske ile mi gireceğim 😂😂
haklisinesracim Deletedmom727271 sezaryende çok sorun değil de normal doğum sancilarinda hele ki doğum anında ben o maskeyi çıkartır yerim yani o duruma geliyor insan hatta çıkarıp maskeyi ebeye yedirme ihtimalim bile olabilir😄
Deletedmom627372 haklisinesracim biz kontrole gittigimizde bile maske takmayız artık doktorumuz takar sadece maske şartı yok yani ben ilk çocuğumda da koronanin ilk çıktığı zamanlarda doğum yaptım Mayıs 2020 maske ile girdim hastaneye ne doğumda ne yatış yaptığımda takmadım hemşireler ebe doktorda vardı benden istemediler bide annemde k.validemde eşimde maske vardı sancı cekicem o kadar doğum yapicam maskeyle mi uğraşıcam kan ter içinde kalıcam
hunilimom Serdem39 bı yatak tuvalet banyo dolap benimkinde boydan boya bir demir vardı sanciyi oralarda tutunup karsiliyordum bı tane açılan tekli koltuk vardı bebeğin ilk doğduğunda üşümesin diye bı yere koyuyorlar ya ısıtıcı. Var o vardı aynı oda gibi 4 tane felan vardı içinde sonra o yatak birden çatal oluyor 😂
Ba_momss Serdem39 kaldığım yer Ankara şehir Hastanesi’ydi bı oda vardi içinde doğum malzemeleri var yaninda vc banyo bir aradaydi zaten bı dolap vardı içinde havlu önlük çarşaf vs falan vardı. Hiç dışarı ile işim yoktu dusumu falan aldım rahatça takıldım perdeyi de ortmustuk kapı açık durması gerekiyo diye
Bebek-C Novaa hem gebelik öncesi hem gebelik sırasında covid yaşadım ama maske beni zorlayan bir şey. O yüzden tercih etmiyorum. Yine de uyarınız için teşekkür ederim. 😊
Serdem39 hunilimom sağol canım hep 😊 hep hayal ettiğim boş oda dört duvardı ama yine birinin olmaması biraz düşündürücü keşke biri olabilseydi yanımızda