3mlkannesi Ecemselmaarslan Allah razı olsun 😔 canım ben evime döndüm şükür ama hem elim hem karnım boş döndüm maalesef 😭 Rabbim bu durumda olan tüm kardeşlerime yardım etsin sabır versin.. Bütün hastalara şifa versin. Benim melegimede şifa nefes versin inşallah 😔
Ecemselmaarslan 3mlkannesi 7 aylık doğan bir sürü prematüre bebek var boşuna kendini tüketiyorsun kuzum
3mlkannesi Ecemselmaarslan çok şükür makinadan çıkmış kuzum :) öyle mutluyum Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin
Gulibikkk 3mlkannesi Bu mesajını okuyunca burnumun direği sızladı kuzummmm. Çok şükür Allah’a 🤲 Sağlıkla kavuş meleğine inşallah 😍😍
3mlkannesi Gulibikkk çok sağol canım bende öyle sevindim ki duyduğumda inanamayip 2 3 defa sordum çıktı değil mi entubeden diye ☺️
3mlkannesi Ecemselmaarslan bugün haber aldık şükür geldiğine güne göre çok daha iyi dedi doktor canım.. kilo kaybetmiş 1000 Gr olmuş ama normal dedi doktor günlük 1 CC süt veriyoruz dedi o yüzden kilo alamiyor zamanla artiracaklar inşaallah
tkymk 3mlkannesi Rabbim yardımcısı olsun minik mucizenizin 🤲🏻🥺 Şimdi nasılsınız çıktınız mı hastaneden
3mlkannesi tkymk amin canım 🤲evet canim ben salı günü çıktım.. Şükür idare ediyorum.. Sabırla yavruma kavuşacağım günü bekliyorum elimden başka bişey gelmiyor 😔
3mlkannesi Kızım akciğer kanaması geçirdi kalbi durdu tekrar hayata döndü şükür ama hala kanaması devam ediyor ve makinaya bağlandi..😭 şuan durumu çok kritik lütfen dua edin
3mlkannesi Ecemselmaarslan canım şükür solunumu daha iyi ama bu seferde karni şişti ve beslenemiyor bugün ağzından yeşil bi sivi geldi 😔 beslenmesini kestiler