Kubra_miray_szr Dilos6342 pars olmamış bence okul cağında çocuklar dalga geçer top parsini anlarlar doruk çok güzel amaa
Dilos6342 Kubra_miray_szr Ne diye dalga geçecekler o kısmı anlamadım ama dorukta karar kıldık artık 😊
Pelinakcn Kubra_miray_szr @Dilos6342 top parsini ne demek acaba? Yeğenimin adı Pars 2.sınıfa gidiyor ilk defa böyle bişey duydum kimse dalga geçmedi bu zamana kadar
Areenn Perikizi83 Ermenice de Allah’a yönelmek anlamında kullanılıyor, Farsça kökenli bir isim, elf ismi olarak da geçiyor 😂
Perikizi83 Areenn 1Kum tanesi, ağaç cinsi . 2Dağ. 3Güçlü, kuvvetli 4Kartal, hızlı kartal, kartalların hükümdarı. 5Güzel, gösterişli erkek. Diğer anlamları.. kökeni farsça.koca hoca caiz dedi ise vardır bir bildiği 😀
Kubra_miray_szr MirayveAnnesi22 benim kızımın adı babası vermişti ismini şu an 22 haftaligim oğlan bunada ben isim vereceğim bi mert yanınada babamın ismini eslik.edecegom arif😊😊
Leyla1938 GamzeDs valla bende hep hazel diyorum öyle bakıyorum sadece ben mi istiyorum kimse yokmu diye sevindim😂😂
GamzeDs Leyla1938 ben de kimsede duymadım ama hem söylemesi hem anlamlı güzel bence. Bu ismi koyun bence herkes duysun 🥰
Melezanne gkbyza 😁🙈 Bizim çevrede de erkek ismi olarak duyduk biz karar verdikten sonra 😁 karar vermeden önce hiç duymamıştım 🤭
fkzni Alara Duru muuu yoksa Tuana Alin mi bilemedim Alara daha çok baskın ama duru dan emin değilim sanırım