Yenianna 8+2 gebeyim sabahtan beri akıntım koyulaştı kana döndü sağ taraf kasığım ve belimde ağrılar arttı miğde bulantım yok oldu başına gelen varmı (daha önce 6 kaybım oldu) 1isi kendi düştü 5 tanesi kalbi durdu kürtaj oldum başına gelen varmı
Deletedmon00881 Yenianna hamilelikte hiçbir kanama normal değildir canım, hastaneye gitmelisin, kayıplarının nedenini biliyor musun canım bu konuda tedavi felan oldun mu😢
Merve201119 Yenianna kuzum Allah yardimcin olsun hayırlısı böyleymiş insallah tez vakitte Rabbım bir evlat daha nasip eder ama ince tedavini ol bak daha önce kaç dusuk yaşamışsın esinde sende güzel bir tetkikleri yaptirin sonrasında Rabbım verir insallah
Deletedmon00881 Yenianna pıhtılaşmanında kan uyuşmazlığının da çaresi var diye biliyorum canım üzme kendini olacak inşallah 🙏❤️❤️❤️🤗
csmaknc Yenianna Canım allah sabır versin kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamışlar mıydı umarım en kısa sürede rabbim bir evlat nasip eder
csmaknc Yenianna Benim lekelenme olduğu gibi vurdu kan uyuşmazlığı iğnesini canım şuan 27. Hafta sürekli gittiğimde bakıyor pozitif mi negatif mi diye