Beri3012 Merhaba arkadaşlar 5 . Haftadayım ve bugün çok az lekelenme oldu bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı ?
ebrue Beri3012 bende yaşadım 5. Haftada ama bi defaya mahsus olmak üzere senin sürekli mi yoksa bi kez mi oldu normal ama yerleşme kanaması olarak demişti doktorum bana
ebrue Beri3012 korkma canım yerleşme felandır ama devam ederse doktoruna danış bende de oldu hatta 5.5 haftalıktı açık pembe lekenme oldu çamaşırımda
busra1202 Bende 6 haftalık benimde lekelenme var biraz dedi doktorum akıntı da var ne yapmalıyız zararlı mı
Kmr34 Merhaba bana yardımcı olurmusunuz. 5 haftalıgım kahverengı lekeler gelıyor az az ama her wcye gıttgımde gelmş oluyor. Nedendır acaba bilginiz varmı.
Naziminverasi Kmr34 yerleşme lekelenmesi diy de geçiyor ama bu durumda çoğu dr progestan a başlıyor önlem amaçlı dr a gözükme ihtimliniz varsa danışın derm benimde 4 ve 8. Haftalarda oldu progestan kullandım
Beri3012 Fark ettim de evi temizlerken falan oluyor yatarken olmadı pek bugün de biraz oldu ama ilaç vermişti doktorum zaten kullanıyorum Cuma kontrole gidicem inşallah sorun yoktur