Melekprenses 17 haftalık hamileyim çenem ellerim çok kurudu resmen pul pul dökülüyor önceki hamileliklerimde yaşamadım. Sizlerden yaşayan varmı?
yagmur_s Melekprenses Allah cezasını versin o kuruluğun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bepanthol sensdaily aldım ben atopik ve kuru ciltler için aşırı iyi geldi. Karın çatlakları için de şimdi onu kullanıyorum 23. Haftadayım. Güzel nemlendiyor.
QUEEN088 Melekprenses Bende zaten kuruluk var.Gebeyken daha çok oluyor🙃.O yuzden badem kakos yaği kullanin
Ayyccaa Bende de oldu çene burun kenarları vs Krem sürüyorum o an elime ne geçerse nemli tut kuru bırakma özellikle duş sonrası sabah yüzünü tıkladıktan sonra geçiyor
Melekprenses QUEEN088 yüzüm normalde yağlı yapısı var ama çenem pul pul dökülüyor resmen. Aktardan alayım bende sağol.
Melekprenses yagmur_s aynen canım öyle olsun yeterki. Cinsiyette gark ediyor mu acaba kuruluk diğerlerinde hiç olmadı çatlamam bile çok olmadı bunda korkmaya başladım
yagmur_s Melekprenses bilmiyorum ki? İlk bebeğim zaten o yüzden yorum yapamıyorum fsrk eder mi etmez mi 🤷🏻♀️Bizimki erkek. Sizin cinsiyet nedir?
Melekprenses yagmur_s bizim net değil 4 oğlum var bunda ilk kız dendi sonra erkek ayrıntılıyı bekliyorum. Hayırlı sağlıklı bir.kız evlat istiyorum çok istiyorum bakalım 3 hafta sonra kesinn belli olur