Denizyildizi1 37+3 üm sezeryan olacağım ama 2 3 dk da bir giren kasılmalarım ve bebeği çok aşağıda hissediyorum kasığımın altındaki kemik çok ağrıyor salı gün almaya gidecektim korkuyorum şuan doğum ağrısı belden mi giriyor yaşayanlar anlatabilir mi
Sinemmmmm58 Denizyildizi1 dogum sancisini hic yasamadim 2. Gebeligim ams bildigim kadariyla duzenli olmasi gerekiyor bi dus falan alin olmadi bi acile gidin
Denizyildizi1 Denizyildizi1 Yada mesela kasılmalar geldi sancı falan oluyor hemen su gelişi mi oluyor
QUEEN088 Denizyildizi1 Bende 15 dakkadan bir kasilma sonra 10 dakkadan bir sonra 5 dakkadan bir böyle azaldıkca doğum başlıyor
Sedabezirkan Denizyildizi1 ben sadece kasilmayla gittim 3 cm açıklık var dedi dr, hiç sancı falan hissetmedim.suyun da bitmiş dedi ama hic suyum da akmadi, ama bu durumun bir hafta oncesinde nişanim gelmişti
Denizyildizi1 Sinemmmmm58 Bende hiç yaşamadı 2.korkuyorum bacağımla kasık arasına giriyor hani yürüyorum yatıyorum geçmiyor
Sinemmmmm58 Denizyildizi1 bazen sanci olmadanda su gelebiliyor sabah basima geldi ama gitmrdim daha hastaneye
Denizyildizi1 Sinemmmmm58 Su gelmesini 30.haftanin başlarinda yaşadım biliyorum da sancı internete bakiyorum net bşy bulamıyorum nerden girdiğine dair
Sinemmmmm58 Denizyildizi1 belden karina diye biliyorum ama eger pozisyon degistirdiginizde falan gecmiyorsa bi gidin acile
Denizyildizi1 Sedabezirkan Nişan gelmesini yaşadım galiba burda hep sarı oluyordu diyorlar doktorlar da pembe kanlı olur dediler yalancı sancı olsa hareket değişikliyle geçerdi demi
Ecemhiram Denizyildizi1 nişan gelmesini herkes yaşamayabilir ben yaşamadım iki doğumda da su geliyo direk ama hemen bi dr a gidin
Srfygt Denizyildizi1 aile hekimliği hemşiresi belinden kasıklarina dogru agri olursa başlamış olur demişti. Acile git istersen
benimmdunyamm Denizyildizi1 belden kasiklara doğru geliyormuş hep öyle diyorlar duş aldığın halde falan geçmezse birde kasılma dakikası 5 dk falansa doğum sancisidir doktoruna haber ver istersen
Denizyildizi1 benimmdunyamm Bel ağrım oluyordu ama hep oluyor diye dikkate almadım ebe de yanlardan kasıklara geliyor dedi 2 veya 3 dk da bir oluyor bebek hareketleri de normal