Deniz2961 Selam kizlar bebek hala makar geliş ama yan duruyoruz artık karnım gerckten taş gbi böyle bir yere geçerken sürsem bile canım aciuor elimi koysam bile canım acıyor normal mi
dnz_dnz Deniz2961 ben de 36+5 im ve karnım çok sert ve gergin. Suyum fazla çıktı ondan diye düşündüm ben. Çocuk nasıl duruyor ama bilmiyorum sormadım doktora sezaryen olacağım için. Hıçkırığın altta hissediyorum ama kafası aşağılarda sanki
Gorkemm Deniz2961 benimde sürekli öyleydi derim acıyordu hatta öyle sert oluyor ben önemsemiyordum sertleşti filan deyip geçiyordum kasılmaymış onlar 36 da sancılar çıktı nst de sonra 37 de de çıktı ama gelen giden yok tabi
Yunrey Deniz2961 benimde hala makat gelişi bebek yan duruyor ve ara ara sertleşme oluyor hepsini geçtim nst de sancım çıkıyor gittiği yere kadar götürmeye çalışıyoruz ama bebeğim döner mi bilmiyorum inşaAllah döner ve zamanında kendisi gelir yoksa zorunlu sezaryan
Merve2359 @“Deniz2961”#p22133281diyorlar ya yorum atınca üste gözüküyor yardımci olayım dedim 😊konu hakkında bilgim yok
seymaseda Canım bizimde makat geliş 36+5’iz mutfak tezgahına bile hafiften dokunsam canım çok acır ve çok sert karnım korkma Allahın izniyle birşey olmaz sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler 🙏☺️