m060918 Kızlar tırnak ucu kadar sümüksü ve kırmızıya yakın kan geldi ama sadece peçeteye sildiğimde, bi sorum teşkil eder mi şuan şehir dışımda olduğum için doktoruma da gidemedim
Merve201119 m060918 burda kimse size normal veya normal değil diyemez dese bile bilemez en iyisi bulunduğunuz yerde bir acile gorunurseniz içiniz rahat eder umarım sorun yoktur
Fidan_14 Yenianna bende 8+2yim ve bendede koyu akıntı geldi dun yarın doxtorum yanıma gel dedi bence sende zaman kayb etme
A_cemilik Eğer sancı eşlik etmiyorsa korkulacak bişey yok kendinizi yormayın ve takip edin devamı geliyor mu diye. Ben çok sürüntü şeklinde kanama yaşadım ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Ama artarsa eğer muhakkak doktora gidin.
m060918 A_cemilik çok şükür devamı gelmedi canım saten kan gibi de değildi sümüksüydü ama şeffaf değildi
b1b1k Merhaba benm de 16 haftalk gebelğm var ve riskli bugün arabada tümsekten geçerken şiddetli bi sekilde zıplama yasadım bisy olur mu acaba
m060918 b1b1k allah korusun canım bence bi sıkıntı olmaz korkma evhamlanma hiç rabbimin dediği olur :)
Yenianna Fidan_14 sabah akıntım kana dönüştü sonrasında sancı başladı hastaneye geldim doktor kese bozulmuş kalp atışı yok dedi şuanda sancı çekiyorum halen kürtaj olcak sabah 😔
m060918 Yenianna tatlım Allah’ın dediği olur inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder rabbim :( ama ben iyiyim ağrım sancım kanamam vs yok idrardan sonra geldiği için enfeksiyon dedi doktorum