Banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak iki tane düşügüm var 14+2 de serklaj oldum çok şükür son haftalara kadar geldik sezaryan mı normal mi olcak diye karar vermemiştim doktorum bana bıraktı sezaryan istiyordu bende sezaryan istedim pazartesi kontrole gittim tansiyonum sınırdaydı idrar tahlili yaptım doktorum temiz çıktı bana artık karar ver dedi dogum için sezaryan istiyorum dedim günümüzü çarsamba gününü aldık sabah 8 e sabah hazırlandık hastaneye gittik nstye baglandım sonra odama gıdıp hemşireler geldi hazırladılar beni sontayı taktılar ameliyathaneye indirdiler çok korkuyorum amelıyattan nasıl olcak nasıl bıtcek bebeğim sağlıklı olcak mi diye onları düşünerek gıttım ameliyathanede beni hazırladılar anestezi doktoru sorda genel anestizi mi istiyon spinal mi genel istedim iyikide genel istedim doktorum geldi yanıma tansiyonum ameliyathanede birden yükseldi 20 lere çıktı doktorumda neden böyle yüksek tansiyonun niye stres ediyon bebeğine kavuşcan dedi kolumdan bayılttılar uyandıgım zaman doktorum yanımdaydı sordu nasılsın iyi misin diye kendıme hemen geldim çok uykum geliyordu ben iyiyim dedim bebeğim nasıl diye sordum hemen iyi dedi merak etme tansiyonun çok yükseldi dedi beni yukarı aldılar hastane o kadar kalabalıktı herkes benım için ordaydı odama geçtim hemşireler yataga aldılar o kadar kızdılarki bana tansiyonun çok yükseldi masada kalcaktın bebeği yanıma getirdiler onu gorunce dünyalar benim oldu oglumu yanıma yatırdılar baktım yüzü çizikti anne karnında yüzünü çizmişti bir iki saat sonra emzirmeye çalıştık hiç bi şekilde tutmadı 5 6 saat sonra kaldırmıya çalıştılar kalkamadım tansiyonum halen düşmemişti sürekli gelip tansiyonumu ölçütler ilac verdiler ziyaretçi kimseyi yanıma aldılar odamda ışıgı açık bırakamdılar hastanede bir gece kalacaktım tansiyonum düşemedigi için doktorum iki gece kalmamı istedi tansiyonum çıkcagım gün biraz düştü doktorum ve hastanedeki bütün çalısanlar hepsi çok ilgilendiler benimle şimdi 5 günlük olduk çok şükür ben oglumu kucagıma aldım darısı diger bütün serklajlı annelerin basına ağrılarım halen devam ediyo oglumu görünce herşeyi unutuyorum sezaryanle ilgili sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz