Yesilev Kızlar merhaba sezeryan sonrasında ödem nasıl atılır hastaneden eve 5 kilo fark ile geldim 3 kilo bebek doğdu zaten bu ödemi nasıl vereceğim bilgisi olan var mı korse aldım onu kullanmaya başladım
MelekEzgi Yesilev 1 ay içinde çoğu gidiyor tuzlu şekerli yemeyin, ekmek pilav makarna az tüketin. Bol su için.
Meri3220 Yesilev bende 1 hafta oldu doğum yapalı korkudan tartıya çıkamadım açıkçası 😅 yarın bir tartılacağım inşallah gönlümden bir 10 kg gittiğini görmek istiyorum ama bakalım🤗 korseyi kaç gün sonra takmaya başladınız acaba bide nasıl bir korseydi?
Elanurgvn61 Yesilev 11 kilo almıştım toplamda 16. Günlük olduk. 14 gunlukken tartilmistim 10 kilom gitmişti tabi hala göbek falan var azıcık ama gider diye düşünüyorum 😊
Tansuozp_07 Yesilev korse kullanmayi hemen tavsiye etmiyorlar Vucudun toparlandiktan sonra kullanmak gerekiyormus
Yesilev PrensesAnnesi- bende 11 günlük 😊 bazı postlar okudum hastaneden eve baya fark ile gelenler var bende öyle bir şey bekliyordum kendimden olmadı 😭
MelekEzgi Yesilev evet bekleyin. Her gün tartıya çıkmak boş yere sizi strese sokar. kilo en son kafanıza takacağınız şey olsun gidiyor kendiliğinden. İki doğumumdada ilk ayda 10 kilo verdim. Dediğim gibi şeker hiç tüketmeyin, karbonhidrat da az ☺️
PrensesAnnesi- Yesilev benden 10 kilo gitti gerisi nasıl gitcek bacım 🤷🏻♀️ Bu arada hayırlı olsun ikimize de 😘
1prenses2prensyenigebe Hamile kaldığım kiloya 5 günde geri geldim ama sütümü sağarken biraz kilo aldım derken hoop gebe kaldım geri bakalım doğumdan sonra artık