Muzlupuding Termal havuz , sıcak su havuzları termal oteller vs. Giren var mı ? Kaçıncı haftasında girdiniz? Bir zararı oldu mu?
Biroglanannesiii Muzlupuding Bugün gittim havuza canım sıcak su jakuzi tarzı girmemeye dikkat ediyorum çünkü kendim de çok sıcak sevmem ama havuz da bi sorun yok girdim Yani her hafta da gidiyorum düzenli olarak
Suliya Muzlupuding benim yengem 6 aylık gebeydi termal suya girdi düşük yaptı sakın girme canım soğuk su olur ılık olur sıcak olmaz
Ayselrn Muzlupuding hamam gibi yerler kesinlikle gitmeyin düşük tehlikesi yapıyor kan basıncı dengesini bozuyor ama ılık serinde bişi olmaz havuz gibi
_neslihan_ Muzlupuding canım asla gitme sıcak yer direk basınçla fenalaştırıyor bebe içinde asla sağlıklı değil kaldıki duş alırken bile sıcaklığa dikkat edin diyorlar ben kapı kapalı sıcak asla duramıyorum önermem yani
Esma55 Benim eşim termal hotel canavarı kışın bi kaç kere gideriz bu kış hamileydım doktora sordum sakın Esma bebeğe cok zararlı sıcak su normal havuzu varsa gir ama şifalı suya girme dedi
Buveyda Gebelik boyunca çok sıcak su ile yıkanmak bile sakıncalı, genelde ılık tavsiye ediliyor, termal havuz vs çok tehlikeli başından sonuna girilmemeli bebeği riske atıyor.