Melek-20 36 haftalık gebeyim, dr bebeğimin karın çevresinde 2 haftalık gelişme geriliği olduğunu söyledi kilosu da düşük 2400 dedi, aranızda böyle bir problem yaşayan var mı? Düzelmesi için ne yapabilirim ?
Serapcemre Melek-20 üzme. Canını bir şey olmaz 3haftaya 3kıloyu bulur güzel beslen toparlar kilosu toparlamazsa da kilosu iyi çok şükür doğsada skntıya girmez 2haftaya kdr gerilik normal sayılıyor zaTen
Hanan7 Melek-20 aynı sıkıntı bende de var karin çevresi kucuk dediler ve haftasına gore geride gelişimi dediler bu yüzden takibe alındım . Suan 29 haftaligiz 1250 kilosu . Bende korkuyorum cok kucuk doğmasından Allah korusun ztn cok stresli biriyim stresten doğurursam erkenden diye korkularım endişelerim bayağı çoğaldı. Cinsiyeti ne bebeğinizin peki
Hapyymami55 Melek-20 doktorun ne dedi cnm bende iki hafta geriligim vardı muayneye gitim doğuma aldilardi 😏
Melek-20 Hapyymami55 bir hafta sonra kontrol dedi, salı günü gideceğim bebeğin gelişim durumuna göre sezaryen günü verilecek
Gizemel 37 haftalıgiz şuan hastanede yatıyorum sebebi bulunmayan geriligimiz var 1900 gram olarak doğum planlanıyor bir iki güne kadar sezeryanla alacaklar benim bebeğim yaklaşık 3 haftadır kilo almadi doktor gelişim geriliğinde 3 önemli kriter var dediler bebeğin suyu bebeğin hareketleri ve kan akışı eğer bunlarda bir bozulma yoksa 37 ye kadar bekletip Sezeryanla alınir dedi ama gelişim geriliği 2 haftaya kadar önemli değil 2 haftadan sonra takip gerekli Gelişim geriliğinin herhangi bir çözümü yok ama birçok sebebi var Herhangi bir tedavisi yok sağlıkla alırız inşallah kucağımıza dinlenin bol bol pretin ağırlıklı beslenin ve kafaya takmayın