aysnrsvs Sibelslck 5. Gün 25 ti bizim kan değişimi olabilir demişlerdi ilk yatış verildiğinde pazar günü öğlen 1 de yatış yapıldı akşam değerleri düşmeye başladı diye bilgi verdi doktoru pazartesi günü çok iyiye gidiyor yarın anneli odaya alicaz dediler salı günü sabah yanına aldılar salı akşamından sonra fetoterapi almadi toplamda 46 saat kuvezde kaldı 10 saat te benim yanımda fetoterapi aldı erken doğum oldu suanlik kalıcı birşey yok çok şükür korkmayın stres yapmayın bebeğinizin ihtiyacı olan şey sütünüz bol bol süt sağın gönderin
Naz0123 Güneş ışığı .biz öyle atlatmıştik kızımla.bol bol emzirdim hatta hiç düşünmedim memeden.ve balkona soyup koyardım güneş varken.gunes yokkende arabayla güneş olan yerlere giderdik .doktor zaten bize mavi ışığın güneş ışını olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun
kubr_pak Bebisineklerken Benim bebeğim de sarılık oldu, değeri 17ydi 1 gece hastanede yattık sonra çok şükür düzeldi, bol bol emzir, yüzüne beyaz ışık vursun, beyaz ışık altında yatsın, rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Nunu19 Bebisineklerken direkt güneş ışığı alsın cam ardından değil zibinla çıkarmıştım ben kızımı bebek arabasına koyup.
Nunu19 Bebisineklerken ayrıca bizim anne sütü sariligi dedi doktor benim kan değerlerim çok düşmüştü bir yandan da kendim Kan üzümü hurma incir pekmez vs yedim. Ben toplanınca bebekde toplandı. Anne sütünü hiç kesmedim
2cocukluana Benim ilk kizimda oldu 19 çıkmıştı bi akrabam gün ışığına koy demişti.şekerli su diyende oldu ama benim icime sinmedi sekerli su.bol bol besledim gozlerine sapkasini cekip beziyle beraber sabah cikan ilk gun isiginda 15 dk koydum yaz ayiydi usumedide 2 gun sonrasi testinde sarılığı gecmisti.
AZE346552 Bebisineklerken canım hiç korkma öncelikle geçmiş olsun . Her yeni doğan bebekte oluyor tabi kimsi yüksek oluyor ne yazık ki. Benim kızımda kan uyuşmazlığımız vardı. 3 gün flan hastane de yatırıldı iyi oldu çok şükür eğer yatırılırsa da hiç korkma çok iyi bakıyorlar ve bebeğin sağlığı için. Kızımı kucağımda alıp götürünce çok ağlamıştım ama geçiyor size tek tavsiyem. Bol bol bol emzir hiç ara vermen Bi saatte yarım saatte bir emzir hemen geçiyor hiç bişey anne sütü kadar güçlü ve sağlıklı olamaz 💜
Sibelslck aysnrsvs 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburdu olduk 1 hafta 10 gün içinde de toparladı kendini çok şükür geçti yanı 🌸🙏🥰