Momyy06 Kızlar 33 haftalığım bademciklerim şişti bu haftalarında böyle rahatsızlanıp herhangi bir şey kullanıp iyi gelem var mı veya doktoru ilaç yazan ??
Peperonni Momyy06 Geçmiş olsun kızlar bende hastayım :( karabiber bal limonu karıştırıp içiyorum kısa süre de olsa boğazlarım biraz rahatlıyor. Ayrıca bademcikler için peçeteye karabiber döküp üstüne kolonya tülbentle boğazınıza sararsanız iyi geliyor yakıyor bademcikleri. Bunlar direk geçirmiyor ama ilaç kullanamıyoruz malum biraz daha hızlı toparlanmayı sağlıyor
Melahatakca Momyy06 bende bayram haftası böyleydim bademciklerim sismemisti ama boğazım çok fena ağrıyordu ve öksürük vardı doktor agumentin isimli bı antibiyotik veriyor hamileler kullanıyormuş ama ben serum taktırmaya tercih ettim daha çabuk etki etsin diye sende serum taktirabilirsin
Merveeegul Momyy06 canım benim 31. Haftamdayim benimde öyleydi gitmedim bir haftadi çekiyorum dün gittigimde guatir çıktı
Gudu Momyy06 Bende 37+5 haftaligim bir gün önce sol bademcigim ağrıyordu. Haftaya dogumum var cpk panik oldum. Bende hemen sirke sıktım bademcigime ve ağız calkalama suyuyla gargara yaptim. Evde ocean c vitamini var ondan kullandim. Suan ağrım geçti . Sizde deneyin kekik suyuyla gargara da jyi geliyor.
kubumom 34.haftadayım bir haftadır çekiyorum daha da kötüyüm… ne yapacağımı bilmiyorum her şeyi denedim daha ağırlaştım
Sinemm88 Yaa çok geçmiş olsun bende hastayım. Hiçbir ilaç kullanamıyorum. Bademciklerim icin sadece maden suyu ile gargara yaptım, doktor bitki çayları vs cok önermedi burnum hep tıkalı 😞
Yaseminf Momyy06 en önemlisi ateş ateşi düşürmek icin bir tane parol içebilirsiniz ben covit geçirmiştim hamileliğin başlarında boğaz ağrımı sıcak içecekler, nane-limon-Bal, Bal-zencefil-limon ikilisi ile rahatlatiyordum.
Sinemm88 Peperonni kullanıyorum ama açılmıyor burnum akıp tıkanmaya devam ediyor:( ortrivine kullanırdım hamile değilken o çok rahatlatırdı
Peperonni Sinemm88 O bağımlılık yapıyormuş sanırım. Evet aşırı tıkalı olunca işe yaramıyor gibi ama en azından hafifletiyor canım :/
kubumom İlliadin verdi acildeki doktorda 5 günden fazla kullanma 1 kere kullan günde dedi bana da. Geceleri kullanıyorum sadece