Askiletotomsu Hergun kullanmayı unutuyorum ya da midem ağrıyor ertesi güne bırakıyorum Sizler hergun dikkat edebiliyor musunuz ?
Mrsacar Askiletotomsu dürüst olmak gerekirse bende aksatıyorum maşallah bir problem de çıkmadı üstelik bebeğimin gelişimide çok iyi 🧿🧿🧿
Zeynosunannesii Askiletotomsu ben ilk hamileliğim de decaviti gün aşırı içiyordum o çok kilo aldırıyordu sanki yani ben pek düzenli kullanamam bu ara bende d vitamini kalsiyumu aksatiyorum sırtımda ağrı başladı ondan mı bilemem
Ahmetsukran1899 Askiletotomsu bence hiç kullanmayın beben özele gıdıyorum bana ilk gün yazdığından beri hiç kullanmadım çok şükür Allah’a bi sıkıntım yok
Tekirannesi Benim doktorum gün aşırı kullanmamı tavsiye etti. 1 gün decavit 1 gün balık yağı şeklinde. Uzun aralar olmadıkça sorun olacağını düşünmüyorum ama doktorunuza danışın siz
Askiletotomsu Tekirannesi doktora mesaj atmak istemiyorum ne gereksiz yere mesaj atiyosun filan olmasın yazık Sağlık ocağındaki ebeye sorayım bari salı şeker yukleme islemine gidecegim
Askiletotomsu Mrsacar demir hapı içinde böyle mi peki durum Yani aksatiyor musunuz onu da Malum doğumda kan kaybedeceğiZ ya
Mrsacar Askiletotomsu demir ilacınıda arada bir unuttupum oluyor tabii ki yalan söyleyemeyeceğim ama değerlerim gayet iyi çıktı öyle olmasına rağmen doktorunuz değerlerinizde bir problem görmüyorsa bu kadar strese sokmayın kendinizi derim ben 😊
Askiletotomsu Zeynosunannesii bende decavit ve demir hapı var başka bişey yok Aslında ben decaviti kullanınca kilo alırım diye düşünüp bile isteye de aksatmiyor değilim açıkçası 😔😔😔eleştiriye gelmezler umarım
isim Zeynosunannesii aynı şekilde bana kilo aldırdı ben de yatarken içiyorum hee gün içmeyip 1 gün arayla içiyorum sorun olurmu😔
Zeynosunannesii Askiletotomsu yaa öyle sırf kilo yapıyo diye de değilde zaten fazla bı kilo alan biri değilim ama ben ilaç konusunda düzensiz içen biriyim zaten kendime sinir oluyorum bu yüzden aslında
Zeynosunannesii Askiletotomsu bide canm decavit yerine OMEGA falan kullansana çok güzel dinçlik veriyo regenesis max öneririm bak internetten bakabilirsin yorumlara ben bu hamileliğimde decavit kullanmadim yazmadılarda bi bunu söylemişti doktorum başta
aslhankrhan94 Askiletotomsu Decavit kilo mu yapıyomuş gerçekten 😳 İlk defa duydum. Ben 3.kutuyu bitirmek üzereyim de 😳🤭
Zeynosunannesii Askiletotomsu eşimde omurilik orası diyo tam agriyN yere baktıda inşallah dogurmam yaa aslında magnezyum ilacımda var ara ara iciyorum onuda
Askiletotomsu Ahmetsukran1899 ben bence kullanma bence şeker testi yaptirma gibi tıp / bilim karşıtı söylemleri kabul edemiyorum kusura bakmayın
Askiletotomsu Zeynosunannesii benim iştahımı açmıyor ki yatarken içiyorum Ben durduk yere de kilo yaapr diye düşünmüştüm iştah olayını dusunmemistim, istahimda açılmıyor zaten yatarken içtiğim için 🤷
Askiletotomsu Seymadige neden ? İmom yazmışlardı ama bende kusma bulantı yapıyor Maalesef Değiştirdik biz o yüzden
Mesudesrds Askiletotomsu bende 2 gün aksattim hastanede kaldım 2 gün sonra aksatmadim inşallah Bi sıkıntı olmaz benim de kabız ettiği için korkarak kullanıyorum