Peperonni Dugmeninaaannesiii Ay aman boşver millet kafayı yemiş bana da şey diyorlar ben senin gibiyken ikiz hamileyim sanıyorlardı 😂😂😂😂😂 He He diyip geçin
Yeliz6767 Dugmeninaaannesiii Bende 38+5 im benim de büyük biraz bazıları hiç karnın yok diyor https://imgyukle.com/i/R8xrIv
bahar_ayax Dugmeninaaannesiii 33 haftama girdim karnım kuçuk iç karınla alakalı cnm bebegin iri yada zayıf olduguyla alakası yok 🙁
Oelrlrkmemdmd Dugmeninaaannesiii bende 20 haftalık olucam ama o kadar yok kişiden kişiye değişir ama biraz büyük bi karnın var
Gulusuguzell Benimde 30 haftalik oldum ama karnim büyüyor gün geçtikçe daha da karnim da büyüyor işte 😊
Frida099 Dugmeninaaannesiii ben 20 haftalık sayılırım neredeyse hiç yok ,bana da nasil hamilesin hiç Yok karnin diyorlar, insanlarının çoğu konuşmaların için konuşuyor,Allah’in bir mucizesi var karnımizda,sen bebisine odaklan, boşver 🌸
Hanzademerve Dugmeninaaannesiii takma insanlarııı gayet hoş duruyosun maşallah. Bende 24 haftalığım karnım yok gibi çevremdekiler hani bebek nerde diyolar bide bu yandan düşün 😂 bosver hamilesin tabiki kocaman olcak olsun da bi zahmett amaaaannnnnn🥳🥳🥳
Umutunannesi92 Dugmeninaaannesiii karın şişirmek nasıl oluyor Allah billah aşkına bi karınlarını sisirsinler salak mı bu insanlar yahu 😂😂 7. Ayimdayim 20. Haftadan itibaren hafiften belli olmaya başladı şimdi apaçık belli hamile olduğum gururla da taşıyorum bebeğimi hiç takılma böyle vasat insanlara çok güzelsin 🌺🌺🥰
Canpolat Dugmeninaaannesiii gülüm benden 2 hafta geridesin benim de böyle bu şekilde baya çıkık yanlar boş mide boş öne doğru çıkık baya moral bozma ufak olsa da sonuçta laf ediyorlar büyük olsa da sen bebeğinle güzel vakitler geçir 🥰
ramonun_annesi Dugmeninaaannesiii valla benim karnım 9 aylıktı doguracaktim kimse inanmıyordu bu nasıl 9 aylık 5 aylık gibi duruyor diye 2.5 kilo doğmuştu oğlum karnım pek yoktu yani bide herkes bir değil ki kiminin iç karnı büyük olunca dıştan küçük görünüyor iç karnın küçük senin demekki dışardan büyüyor sıkma canını bence çok tatlısın 🌹🥰
Durulay3 Dugmeninaaannesiii kuzum bence normal çok güzelde çıkmış maşallah sen benım kimi görsen daha 3 aylık hamıleyım 5 aylık gıbıyım herkes çok şaşırıyor ben de nazar etmesınler dıye 4 5 aylığım dıyorum neyapım 😂😂🥰
127383 Dugmeninaaannesiii benim de karnim büyüktü 5aylikken markete gitmistim kasiyer kiz bana dediydi ki 9ayliksin nie geliyorsun markete. 6aylik olduğumda ise herkes nedir nie bu kadar karnin cıkmış. Ne zaman doğuracaksin diyordular. En son doktorumu aramistim demistim neden böyle bir sorun mu var demisti hic bir sorun yok sen onlara kulak asma normal herşeyin. Insanin moralini bozuyorlar ancak. Karnimi saklamaya çalışıyorum L beden giyiyorum 2xl giymeyr başladım. Lafini bilmeyen insanlarla uğrasmak cok zor
Omersmom88 Dugmeninaaannesiii hicc takma kilon normalse karin büyüklüğünün hiç önemi yok bence normal elbisen çok güzel bu arada nerd3n aldin
Sbm050421 Ksks07 ben en başından beri hep doktorumu dinliyorum sadece , kimseyle de çok fazla bir paylaşımda bulunmuyorum
Mira4627 Dugmeninaaannesiii hiç takılma bosver her insanın yapısı aynı değil.Bende 21 haftalik hamileyim beni görenlerde bugün yarın doğuracak gibisin.Bu nasıl büyük bir gobek,popon çok büyümus 9 aylık hamile gibisin vs vs.Agzi olan çok laf konuşur bosver üzülme sen.😊😊😊
Damyavuz Dugmeninaaannesiii iç karnın küçüktür de millete ne acaba ? Bana da çok küçük diyorlar çok karışıyorlar 🤦🏻♀️
JaleTogrul [https://mutluresim.com/images/2022/05/15/zdF2H.jpg](https://) 18 haftaligiz sen bide bana bak😂bana buyuk gibi geliyoo 🤭 benim gozume ikimizinki de ayni geldi, bana da karnin kucuk diyolar 🤦♀️ yani ne yaparsan yap bisey diyolar iste :) hamileliginin tadini cikar, cok guzelsin ♥️
Dugmeninaaannesiii JaleTogrul bence çok güzel duruyo kendi göbeğimi de seviyorum ama işte sürekli bi ima insanı hem üzüyo hem strese sokuyo
Mouradi Dugmeninaaannesiii Gayet normal bence ya küçük olsa bi laf büyük olunca bi laf bunların lafları bitmez ki zaten
Alya_miram Dugmeninaaannesiii insanları takma ben 17 haftalığım senin kadar çıktı göbeğim. 2.ci hamilelik benimki herkesin aynı olucak diye bir kaide yok. Yengem daha 10 haftalık onunda göbeği çıktı bile..