1234s Merhaba anneler ve anne adayları, Gümüşhane de yaşayanlar hangi doktora gidiyorsunuz ve doğum yapan anneler varsa hastane ve doktor yorumu yapabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
Deniz2961 1234s pek bı seçeneğin YK bacm tek hastne iki doktr var zaten kim Bossa ona aliyrm rndvu dgmu burda dusnmuyorm ama trbzn.nmude dsnyrm
Guneslhn 1234s gumushanede sadece devlet hastanesi var zaten. Kontrol icin Seyhani Kalender’e gidiyorum. Doğum icin devlet hastanesindeki Sakine Merve Aydin’a gidiyorum. Tatli biri.
bsrcap Guneslhn Guneslhn Merhaba, Gümüşhanede aytıntılı ultrason çekiliyor mu çekiliyorsa nerede? Nasıl yol izlemek gerekiyor 🥰
adehuS Bende Gümüşhaneliyim,kuzenim Gümüşhane devlet hastanesinde yaptı ve doktor seçme şansı olmadı ama çok memnun kaldı. Yani çok ilgili ve kibarlarmış inşallah size de öyleleri denk gelir
Guneslhn 1234s devlet hastanesinde dogurmayi dusunuyorum ikiz oldugu icin her an dogumum olabilir o yuzden burada doguracagim😊
1234s Guneslhn Allah sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza inşallah. Hayırlısyla doğumunuzu yapın doğum yaptığınızda beni de burdan bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum şartlarını vs öğrenmek istiyorum bende