amineh58 Hanimlar, 31+3 haftaligim ve tam 4 gündür çok kaşıntım var kollarim, karnim, sirtim nerdeyse tüm vucudum yani ve son 2 aydir tansiyonum yaklaşık 14 9 geliyo sizinde basinizdan gecti mi veya sebebi ne bilen var mi
hafsam_omerim amineh58 gebelik kolestazı mı ne diyorlar karaciğerinize bakılması lazım. Mutlaka doktora gidin. Çübkü eğer öyleyse çok tehlikeli
amineh58 Deryakshn guatr ilaci kullaniyorum ama son 1 haftadir hamilelik vitaminine basladim ilaci arastirdim yan etkisi yokmus
azizehazal Ben de aynı haftadayim. Göbeğimde aşırı kaşıntı var. Çatlaklara sebep olur diye dokunamıyorum
Esraarabiaa amineh58 Benimde ilk hamileliğimde kaşıntım olmuştu aynı sizin gibi doktora gitmek gerekiyor bebek karaciğere baskı yapıyor olabilir bende öyle olmuştu ve doktorum iyiki geldin çünkü bu kaşıntı düşük bile yapabilir ilaç kullanman gerekiyor doğuma kadar demişti ve ilaç kullanınca kaşıntım geçti Sizde ertelemeden doktora gidip karaciğerinize baktırın geçmiş olsun inşallah
amineh58 Esraarabiaa Ciddi misin 😟 pazartesi hemen aramam gerek o zaman artik her 2 haftada bi kontrol oluyorum şansima persembe doktordan geldikten sonra başladı ama tehlikeliyse 2 hafta hic beklemim
amineh58 Esraarabiaa gidemedim simdide 2 gün bayram nedeni ile kapali doktorlae yurtdisindaym mecbur cumayi beklicem randevum vardi
amineh58 Esraarabiaa alerjiymis canim, kolestaz olamaz belirtiler uymuyo dedi ama şiddetlenirse hastaneye gitmem gerekiyomus 2 gün yatılıya