Edahoso nehirimmmm çok heyecanlı değil mi günler yaklaştıkça hafif stres ve korku ama mutluda oluyorsun çok garip bir duygu😂
Edahoso Smyye1B allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, herşeyi hazır mı bebeğin ben daha hastane çantası falan hazırlamadım
Edahoso Cansu68 demekki ne zaman geleceğini kendi belirlemek istedi minik kuş😍😍 rabbim sağlıkla sancısız kurtarsın inşallah ♥️♥️
Smyye1B Edahoso Amin cümlemize nasip etsin inşallah 🥰 Herşeyi hazırladım birtek kendim için aldıklarımı koyucam😇
Edahoso suu94 yaa ne kadar çok aynı gün olan varmış 😍😍 gece uykuları hepten haram oldu senin de öyle mi
Edahoso Reyhan35 sen bizim sıfırı atmışsın 5 kalmış sadece darısı bize inşallah, sen de sağ salim yavruna kavuşursun inşallah 😍😍😍
Edahoso nehirimmmm benim korkumda ister istemez doğum için oluyor ama çok düşünmemeye çalışıyorum onun bir tekmesi yetiyor mutlu olmama 😍🥹
Edahoso Melikeex rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍😍 günler azalıyor yavaş yavaş. İlk zamanlar hep acaba çift rakamları görecek miyim siyordum şimdi son 1,5 diyorum çok çabuk geçti gerçekten 🤭
Melikeex Edahoso gercekten de oyle bende aynısını dıyodum sukur az kaldı saglıkla kucagımıza alalım bebıslerımızı 🥰
Gamze46 Edahoso Vallahi canım bendede durum aynı heyecan ve birazcıkta korku var .Biran önce sağ saglim kucağımıza alsaydık bebislerimizi 😊
Zehra2147 Edahoso benim rüyalarım sadece oğlum oldu sabırsızlıkla bekliyorum ☺️rabbim bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤗