Evrim622 Uzun zamandır kabızlık çekiyorum.Kan testi yapsam çıkar mı ? Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Tgbpoyraz Evrim622 ben ilk gebeliğimde ishal oldum uzun sürdü ikinci gebeliğimde kabız oldum tek başına bi belirti değil bence bu biraz bekleyin
Eldgrn 58Fatos Evrim622 Valla burdan çok gördüm belirti olarak tek kabızlık yada ishal halini ki benim yengemin kabızlık belirtisi vardı hiç öyle sorunu olmayan insan bide tabi herşeyi gebeliğe baglayamayiz ama hiç beklemedigin şey gebelik belirtisi oluyor herkeste aynı şey olacak diye bişey yok
Evrim622 Dilara71 kanamam gününden çok önce geldi ilk gün kanama oldu ama 2 ve 3. Gün günlük ped kullandım o derece az geldi.Öncesinde de kabızlık çekiyordum şimdide devam ediyor
Evrim622 Dilara71 Yerleşme kanaması olabilir mi diye bir yandan onu düşündüm 2 ve 3.gün açık pembe sürüntü şeklinde geldi
58Fatos Evrim622 burdan hamilemiyim acaba fikrine basıl vardınız ben ilk defa duydum alırsınız bi çubuk bakarsınız
Evrim622 58Fatos Gece,gece tartışmaya yer mi arıyorsunuz ? Ben de biliyorum test alıp yapmasını sizden öğrenecek değilim az saygı duysanız keşke !!!!
afroditt Evrim622 2 aylık gebeyim hiç bir şekilde kabızlık yaşamadım. Herkeste farklı belirtiler verir ama siz yine de böyle düşünüp psikolojinizi bozmayın
afroditt Evrim622 birde şunu söylemek istiyorum beni sakın yanlis anlamayın vücudunuzu dinlerseniz eğer daha çok şüphelinirsiniz biraz daha bekleyin adetiniz gelmesse eğer 1 hafta sonra test yapın herşey belli olur zaten rabbim kucağınızi boş bırakmasın
Ormanmeyveli Az da olsa adet olmuşsunuz zaten. Yani yerlesme kanaması bir iki damla belki hafif leke seklinde gelir biter 2 3 gün sürmez. Birde kabızlık hamileliğin ilerleyen haftalarında oluyor hormon yükseldikçe 9. 10. Haftadan sonra bağırsaklar tembellesiyot
Limonzeytin Evrim622 Gebelk belrtileri genelde 7haftadan itibaren olur kabzlk kesin belrti değldir herkes olacak diye kanun yktur ama ilerleyen haftalarda bebek byümesyle beraber bağrsak hareketleri yavaşlar ve kabızlık olur. Şüphenz varsa gidip kan tahlili verin net sonç alrsnz. Yerleşme kanaması 2.3gün pek sürmez genelde bende yaşamştm bikaç saat içind epembe akntı gibi geldi geçmşti. Hayrlsı olsn
Nazendehanim Evrim622 erken gebelik belirtisi olacağını düşünmüyorum 5. Haftada falan oluyor salgilanan bir hormonun etkisiyle o da sanırım 5. Haftalarda salgilanmaya başlıyor diye okumuştum