goncacan Tam 28-29 haftalik hamileyken tatile gitmis olucaz doktorum izin verdi ama bu haftalardayken tatile giden oldu mu bir sorun olur mu diye sormak istedim
Naz1905 goncacan hamillgnde sıkıntı yoksa doktorunda izin verdiyse git canm ne olcakki🙃 iyi tatiller bebişinle😍
mucizemizibekliyoruzz goncacan riskli bir gebeliğiniz yok ise problem olmaz zaten doktorunuz sizi yönlendirir. Fakat gebelikte 3 saat üzeri yolculukları karayolu ile değilde havayoluyla yapmayı tercih etmelisiniz..
VergiliBirsenTolga goncacan riskli bir gebeliğin yoksa canım tabiki tatile çıkabilirsin fakat dinlenmek şartıyla 2-3 saat aynı yerde oturunca insana bi kasılma geliyor dikkat bebek rahatsız olabilir
snmtncr goncacan ben 28+5 im 30. haftamin icindeyken gidicem bana sorun yok istersen gidebilirsin dedi
Bebegimibeklerken__ Sanmam sorun olsun. Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Doktorunuz da izin vermiş telaş yapmayın bence
goncacan Bebegimibeklerken__ gebeligim rahat geçti bu zamana kadar ama yeni yeni bel ağrıları eklem agrilari basladi da hayatimi etkileyecek düzeyde degil yolda surucek 7-8 saat gerci araba rahat ama bilemedim yinede
goncacan mucizemizibekliyoruzz ya kendi aracimiz büyük rahat mola vere vere daha rahat gideriz diye düşündüm