bebemdeniz hanımlar diyarbakırda tayinciyiz muayne için memorial olmasın lütfen biraz bütçe aşıyor bir de bayan olursa önereceğiniz alçakgönüllü doktor önerileriniz
Gorkemm bebemdeniz bower hastanesinde ceren Doğanay var ben ona gidiyordum çok tatlı bir doktor öneririm uzun uzun bakıyor anlatıyor çok iyi bi doktor uygundu da fiyatları bir bakın isterseniz
Dilan27 bebemdeniz genesiste Seval hanım var çok güler yüzlü ve ilgili bı doktor şuan ücreti ne kadar bilmiyorum ama arayıp bı sorabilirsiniz
Denizahsen Kadın doktor bilmiyorum ama geçen hafta Diyarbakır a geldim ilk muayenemi orda oldum çok önerdiler bağlar özel hastane doktor hıdır Budak. Ben memnun kaldım
bebemdeniz Dilan27 benim aradığımda güler yüzlü ilgi burnu havada oluyo bazılarğ yüzüne bile bakmıyo konuşurken 😀
Dorukzumrut Genesis Beşire Aydın Öztürk. Ultrason makinası da 4 boyutlu her gittiğinizde yüzünü net bir şekilde görebilirsiniz, renksiz ama 4D bi şekilde veriyordu bilgili bir doktor. Muayene ücreti biz 120 TL ödüyoruz ama sanırım memur indirimli hali bu