Askiletotomsu maviiiayyy bende namaz sebebiyle biraz zorlanıyordum .fakat gebelikte namazı terkettim adeta 😔çok utanarak söylüyorum
Fatmagul3333 Askiletotomsu ilk 2 ay öldüm resmen mutfakta masayı görsem tuvalete koşuyordum salçalı yemek yemeyi bırak salçayı görsem tuvalete koşuyordum o derece sen düşün ama çok şükür bitti ☺️🙏
Canpolat Askiletotomsu ben salmadım çünkü öyle kendimi mutlu hissediyorum makyaj severim çok az da olsa sürerim daha fazla kendimi salarsam kötü şeyler olabilir ruhsal olarak çökmemek adına 😀
Askiletotomsu Ozlemkrsn islerinizi elbette yapın ♥️ama makyajı çok aksatiyor hanımlar Makyajdan kastım bir rimelsurmek Zor olmamalı 🙏
Askiletotomsu Hilalnur126 hilal merhaba seninle aynı durumdaydım Kokulara dayaniksizdim da ekstradan Midem cokkkkkkkk ağrır çok yanardi Orta duzeyde ama devamlı olmak üzere de bulanirdi 19+3 de bitti benim hatırladığım kadarıyla Çünkü ailemin yanından döndüğümde halen kusuyordum ailemin yaninean da 18+6 da döndüm
Hilalnur126 Askiletotomsu Yaa demek benimki de normal çok teşekkür ederim paylaştığın için evet benimde koku hassasiyetim iki gündür başladı 7+3üm napalım sabredecez 😊
Ceycey22 Askiletotomsu makyaj çok yapmıyorum normal de de evdeysem ama bakımlarımı asla aksatmam gündüz ayrı gece ayrı beni çok mutlu ediyor çünkü bakım rutinim
Askiletotomsu Eylul2019 belli olmaz o Herkes bir değil Mesela benim arkadaşa ben gezemezsin çocuk olunca diyodum Çocuğun kırkı çıktığından beri her hafta sonu kamptalar diyebilirim Hafta içi bizdeler ya da biz onlardayiz filan
Ba_momss Askiletotomsu daha fena yazacakken Beyza hanım tarafından istilaya uğradı telefonum öyle gitmiş 😂