Eylul2019 Askiletotomsu ilk gebelikte bizde sizin gbiydik.bebek dogduktan sonra sizde bizim gbi olacaksinz 🤣🤣🤣
Askiletotomsu Eylul2019 belli olmaz o Herkes bir değil Mesela benim arkadaşa ben gezemezsin çocuk olunca diyodum Çocuğun kırkı çıktığından beri her hafta sonu kamptalar diyebilirim Hafta içi bizdeler ya da biz onlardayiz filan
winterwitch İlk gebeliğim 23+2yiz. Makyaj yapıyorum dışarı çıkarken ojemi de sürüyorum. Cilt bakımı da yapıyorum. Arta kalan zamanlarda uyuyorum🤣🤣🤣
Bsrbsrrr Askiletotomsu yani günlük işe giderken ne yapıyosam aynısını yapıyorum😁 salmadım sayılabilir evdeyken zaten yapmazdım😁
mor_menekse Hilalnur126 evet bende de olmuştu başımı kaldiramiyordum sürekli uyku hali. 10.haftadan sonra biraz hafifliyor. Bu süreçte zaten bol bol dinlen uykun geldiginde uyu dinlenmek çok önemli bu haftalarda.
mor_menekse Nur22Elif bu kullandığın ürünleri doktora sordunuz mu çünkü herşey kullanılmıyor hamilelikte bazı ürünler kana karisabiliyor dikkat edin
mor_menekse Nur22Elif ayen canım a vitamini önerilmiyor. Doktor kontrolünde kullanıyorsan sıkıntı yok 😊ben güzellik uzmanı olduğum için biraz daha detayciyim bu konuda oyuzden sordum 🌸
Kaleboynutuba Askiletotomsu he valla saldım gitti hiç uğraşamam makyajla üstümü zor giyiniyom zaten kıyafetlerim bana dar geliyo canım sıkılıyo arabaya inene kadar sanki bi dünya iş yapmışım gibi yoruluyorm ayyh anlatırken bile yoruldum😪😴😴😴
Hanzademerve Askiletotomsu her sabah el yüz yıkanır kremlenir makyaj yapılır üst baş değişilir öyle kahvaltı hazırlarım😜😜 uyumadan önce de kişisel bakımlar yapılır günlük yani rutin sonra bi göz kalemi çeker uyurum 🤣🤣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Iremm__ Askiletotomsu benim zaten makyajla pek aram yoktu arada yapardım ama gebelikten sonra pijamalarımı değiştirsem kafi 😀 canım istemiyor canıııım 🥺
Hamile_anne27 Askiletotomsu 28+6 olduk canım. Üçüncü gebeliğim hiç bu kadar kötü olmamıştım. Evin işini yapıp akşama kadar yatıyorum :)
Hafize3536 33 haftadayım şimdiden ağırlaştım heryerim ağrıyor halim yok valla makyajı düşünecek halim yok 33 haftadan önce hersey yapıyordum geziyordum ama artık ağırlaştım 😭 inşallah bundan sonra güzel gecer
Mihrisah20200 Askiletotomsu yok valla rahatsız olandan hdr zamnki gibi süsü pusu on numara yapıp çıkıyorum inşallah da devam eder böyle 😂
Yaseminf Askiletotomsu geçen sene 40 beden giyiyirdum şimdi 44 beden elbiseler aldım geri iade ettim 46 aldım kocaman oldu 44 un karnı oturdu kalçası oturdu 42 ler yapışıyor hamile elbiseleri yaşlı işi hayatta almam şimdi neyse 4 tane elbise buldum doğuma kadar idare eder inşallah görüsten aşağı bollasan ama bu seferde koltuk altları bol aslında üst bedenim 42 kalmış ama aşağıya biseyler olmuş sinir krizi geçiriyorum koltuk altlarına tadilat yaptırsam acaba goguslerim buyur mu daha temmuz sonu gibi doğum böyle bi durumdayım şuan gardrobun başında. Günlük bakim konusuna gelince oje sürüyorum camın önünde solumamak için böyle yapıyorum dışarı çıkarken makyaj yapıyorum ama saçımı hep duzlestiriyirum düzeltiyorum evde elbise giyerim diyorum nasıl olsa havalar düzeldi artik eşofman ve tayt görmek istemiyorum 😂
Askiletotomsu Yaseminf sortta yakışır evde Saran şort ama Hamile şortları var göbeği rahat altı daracık sariyor