Cigdemalp Puset örtüsü almak istiyorum fakat çarşafı minderi gerekli mi yoksa sadece puset örtüsü yeterli mi ??
Elizzannesi Cigdemalp trendyolda indirimdeydi 99 liraydı 3 u birdi aldim bende çünkü pusetimiz mavi iki oğlum var ondan kalma kiz olunca simdi pembe almak istedim
Buseyllzr Elfs henuz kullanmadm ama evde denedim muslini puseti tuttugum yere örtüp o şekilde tutunca kaymiyor birde puset belli bir aya kadar kullanılıyor zaten ben gerek duymadım onun için ☺️
Hilalya35 Puseti kuzenimden aldım cok eski oldugu için kendi minderi bende ortusu battaniyesi ve minderini aldım set olarak
Buseyllzr Elfs puset örtüsü gibi durmuyor tabi ama iş görüyor ilk aylar dışarda gezmeye çıkarken ağır puseti elimde taşımayagm için ben gerek duymadım almaya acikcasi herkesin kendi tercihi 😚
Balahatunn Puset minderi gerekli bence. 6 yil once yoktu puset minderleri. Bebek icinde iki buklum durmasin pusetin diye, pusetin icine minik bi yastik kpyarak kullanmistim
BabyUygurMother-s Dün trendyoldan takım şeklinde geldi paketim çok da beğendim hatta aynı kumaştan emzirme örtüsünü de aldım toplamda 180 lira gibi bir fiyata geldi