Beyzanrr Günümüzü doldurduk artık bakalım bebeğimi ne zaman kucağıma alcam🤷 Hanımefendinin keyfi yerinde gelesi yok 😅ben de eskisi gibi sabırsızlanmıyorum 😅 umutla beklemeye devam 🤲
Azra_Mom Beyzanrr maşallah biz 37+4 olduk göbeğim yara bere içinde derim incecik oldu çocukta sığmakta zorlanıyor gibi geliyor ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sizin gibi 40 ları görürsek naparız bilmiyorum 😅
Mrvysnn Bizde 39 olduk insan sabırsızlanıyor son haftalar rabbim saglıkla kucagımıza versin miniklerimizi 🥰
Beyzanrr Hbbusra maşallah sizinde az kalmış artık yalancı sancıları gelin bide bana sorun doğum yakın diye iyice şiddetlendi çok kötü oluyorum şiddetli girince gerçek doğum sancısı sanıyorum ama devamı gelmiyor düzenli olarak maalesef 🤷
Beyzanrr Azra_Mom valla Allah yardımcımız olsun yanlış anlaşılmasın ama cidden elinde çomakla yürüyen yaşlı teyzelere döndüm iyice kendimi taşıyamıyorum yatakta sağdan sola dönmem 5 dk mı alıyor nefes nefese kalıyorum
Azra_Mom Beyzanrr yaa kıyamam normal ama günden güne bile ağırlaşıyoruz 40 lar çok zorluyordur tabi Allah yardımcınız olsun hayırlı doğumunuz olsun inşallah
Happypr Bizde 39+5 ağrım sancım yok sadece bebeğin hareketleri çok belirgin bekliyoruz bakalım bu gidişle ben kendi ayaklarımla gidicem günümü doldurup 😀 isterdim şöyle sancılanayım ya da suyum gelsin kocamla telaşla gideyim 😅😅
Beyzanrr Happypr normal doğum olduğu için sancının çoğunu evde bekliycem çekecem ama bu sancılarında faydası varmış tabi bu halimize de şükür Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲☺️