Zeynppppp Anneler ben ikinci kez hamileyim merak ettim ikinci kez erken doğuran varmı yada geçmi oldu ben erken doğum yapmıştım erken açılmalar oldu bundada aynı olurmu
Laylaycizi_96 Zeynppppp iyi bir doktora git hafife alınacak bir sorun degil bir arkadasım aynı haftalarda sorun yaşadı iyi takip edilmen gerekiyor
Pitircikk Zeynppppp ben 37+2 de doğum yaptım ki 36. Haftaya kadar da progestan kullanmıştım. doktorum bana kardeşler birbirine benzer sonraki gebeliğinde de bebek erken gelmek isteyebilir önlem almamız gerekir demişti
Zeynppppp Laylaycizi_96 yine aynı doktorum takipte beni biliyor erken doğum oldugunu ondan daha dikkatli olur çok erken doğmadı şükür 35 haftalık yine iyi yine doğsa birşey olmazda korkmuyorum küvezler güvenilir ne yapalım hamileliğimin altında yatan bir sebepte yoktu zaten öyle oldu
Zeynppppp Pitircikk ama hamileliğim normal ilerliyor ve çocuk normal doğumla geliyor bir sıkıntı yokki yinemi hap kullanmam gerek su fazlalığım olunca çocuk imkansız yine durmaz geç haftalara kadar hap kullansam bile sanırım 😳🤦🏻♀️ Ay doktoruma gidince soruyum ben olmadı
Mavisinannesi2 Zeynppppp 1. Doğumum erken oldu 35+0da oldu 2. Doğumum 38+0da ben alakasız olduğunu düşünüyorum 2. Hamileliğimde bence çok korkmuştum ama 38e kadar dayandı🥰
Zeynppppp Mavisinannesi2 aa canım bende 35 te doğurdum sebepsiz yani çokta erken değilde işte küvez sürecimiz uzundu sorunumuz yoktu şükür ikinci hemen doğmasın diyoruz 37 38 dayansın bizimde ☺️
Pitircikk Zeynppppp sorun bence de mutlaka, benim 13 haftalık gebeliğim gittiğimde ben de soracağım. Şimdilik herşey yolunda çok şükür