Klcaysgl hasan__esra son 19 gün valla cok korkuyorum heycan biraz var daha nasil doğum yapcağimi konuşmadım cuma günü randevum var bakalim ne dicek 🙄
sumelegi hasan__esra yaa bizimde 69🥹 gerçekten bu kadar kaldığına inanamıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🌸🤲🏻
Edaeren hasan__esra son 59 gün 3. gebeliğim ama heycan dorukta nasıl olcak ne zaman gelicek korku ve endişe karışık duygular yani ayy bilmiyorum valla😂
hasan__esra Klcaysgl ayyy çok az kalmış canimmm cinsiyetiniz ne Rabbım en kısa zamanda sağlıklı şekilde kurtarsın inşallah
Eshsgjakkizimz hasan__esra buraya kadar geldik ya şükür geciyo gectikcede heyecan artıyor once hemen gecsin diyodum simdi bisey diyemiyorum😊
hasan__esra Eshsgjakkizimz evet çok şükür Rabbım sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin canimm inşallah
hasan__esra sumelegi evet canım valla bende daha hamile olduğumu inanamıyorum ya ama zaman hızlı geçti cinsiyetiniz ne acaba
sumelegi hasan__esra bende hala inanamıyorum🙈 göbeğim büyüdükçe hateket ettikçe tamam dedm😂 erkek sizzin
Edaeren hasan__esra evet normaldi ilk doğumum çok kolaydı ama ikincisi için aynı şeyi diyemicem bu nasıl olacak bilmiyorum yaşayıp görücez ☺️
Durugizem2229 67 gün kaldı Allah’ın izniyle sizinde de bebek hareket ettiğinde ağrınız oluyor mu genelde geceleri çok oluyor benim
hasan__esra Durugizem2229 hayir hiç olmuyor ama çok yürüyünce düşecekmiş gibi hissediyorum çok yürüdüğümde kötü oluyor
Durugizem2229 hasan__esra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim çok zor ikinci çocuğum olacak ilkinde böyle ağrılarım yoktu hiç