moom222 Kızlar hareket ediyor bebeğim ama sanki çok güçsüz normal mi daha güçlü mu yoksa hareket etmesi lazım
Emmel moom222 suan daha hala küçük hareketleri düzenli bile olmayabilir 27. Haftadan sonra düzenli ve güçlü bir şekilde hissedersiniz Bende oyle oldu
moom222 Ruveyda_baskapan saol cnmya içimi rahatlattı dediklerin evet böyle vurup gidiyor coksukur hemen hergun hissettim de sanki güçsüz GB geliyor bide iki gün ocne tetenoz asisi oldum acaba ondan kaynaklı ola bilir mi dedim
moom222 Emmel saol cnmya içimi rahatlattı dediklerin evet böyle vurup gidiyor coksukur hemen hergun hissettim de sanki güçsüz GB geliyor bide iki gün ocne tetenoz asisi oldum acaba ondan kaynaklı ola bilir mi dedim
Ruveyda_baskapan moom222 bende perşembe günü 2. Dozu oldum 2 gün uyudu bebem içerde 😂 bugün şimdi hareketlenmeye başladı. Birde gün içinde sen çok hareketliysen hissedemeyebilirsin yada çok az hissedersin
moom222 Ruveyda_baskapan bugün gün boyu hissettim cnm ya karnım oynadı durdu şiddetli teknelerinin olmasada aşıya bağlıyorum bnde 😍
Ruveyda_baskapan moom222 aşı mayıştırır korkma , sana bile uyku hali vermiş olması lazım bana uyku yaptı
sumelegi moom222 her bebek farklıdır. Ama çok yorulduğunuzda hiç hissetmeyebilirsiniz. Bence burda insanlar birbirini panık halıne sokuyor.