busey_42 Bugün sadece ikindin karnımın içinde dolandı iki üç saniye sürdü başka da hiç bişey olmadı zaten tekme hiç hissetmedim. Ne zamandan sonra düzenli hareket olur ve tekme hissederim acaba ya
Princessmom busey_42 26+5deym ben hiç durmuyor uyutmicak kadar. Ama iknci hamilelgm benm daha fazla hissedlir diyolar
Emmel busey_42 benimde öyleydi ilk gebeliğim 27. Haftadan sonra düzene giriyor hareketleri sen uyuyunca hareket ediyor olabilir ama insan istemsizce stres yapıyor niye hareket etmiyor diye hiç stres yapma canim
Selin_elisa busey_42 26+1 günlüğüm bende ben de 4 gündür hareketlerini az hissediyorum baya bi azaldı hem de korkup cuma günü doktora gittim ama herşyi yolundaydı ama halen az hareketi
Busra2013 busey_42 oy ben ne cekmıstım bu postlardan😂hep hareket postı acardım 28 kdr zar zor hıssederdım hep acıle gıderdım😂28 den sonra costu😂hıc durmwzdı sımdı 2 aylık oldu hal durmuo yedı bıtırdı benı😂
busey_42 Princessmom hadi ya ben hiç hissetmiyorum 😔. Kiloluyum hamile kalmadan önce çok göbek yağ vardı bende ondan mı acaba ya
Princessmom busey_42 bilmiyorum canım doktoruna sorabilirsin kontrole gidince en iyi cevabı o verecektir sana. Çünkü her hamlelk her vücut farklı oluyor
Deletedmom727271 Bebek hareketleri hiçbir zaman düzenli olmaz. Sakin olduğu, uyuduğu zamanlar oluyor, pozisyonundan kaynaklı değişkenlik gösterebilir sürekli. 27.haftadan sonra sizin hafif veya güçlü farketmez günde en fazla 10 hareket saymanız gerekiyor. 😊
busey_42 Deletedmom727271 😔 ayy inşallah o zaman öyle olur günde bir iki veya bazen hiç hissetmiyorum anlamadım ne yapsam hissetmedim korkuyorum 😔
busey_42 Selin_elisa aynen demekki bu haftadalar da böyle oluyor napalim canım benimki az önce yine hareketlendi çok sevindim ☺️. Oğlan biraz hareketsiz olurmuş galiba genelde öyle derler ama ne kadar doğru bilemem
busey_42 Busra2013 ayyy deme ya 🤣🤣 bende fazla şey yapmıyorum ama öyle hareketsiz olunca da insan korkuyor haa
edis22 busey_42 28 29 haftadan itibaren artik duzene girer canim merak etme o haftalarda hep oyle duzensiz
Gamzeates busey_42 vallahi 29 haftalık olduk dolanıp bir iki vurup uyuyor prensesim hareketli bir bebek değil belki sizin de öyle olur kendini belli ediyor burdayım diye sonra yok 🙈