Merhaba kızlar ilk gebeliğim benim gibi olan vardır belki. Oğlum oldu ama çok sakin bi bebekti yani öyle canımı yakacak derece hareket etmezdi gebeliğim sorunsuzdu sadece son zamnlarda başı yerlestiginden dolayı bastırma oluyodu ve kilodan dolayı vel ağrısı ve ödem vardi onun dışında güzel bir gebelik sürecim oldu. 41+2.gunum 40 haftadan snra 3 günde 1 düzenli nst takibine gidiyodum cuma günü gittim pazartesi nstye gel hala doğurmazsan 2-3 gün icinde müdahale edeceğiz 41+3den sonra beklenmiyormus daha. 18nisan pazartesi 41+2haftalikken nst takibi için gitti ultrason muayenesi nst vajinal muayne herşeyim yapıldı bebek uyuyor dedi doktor cok hareketli deil 3 defa nst çekildim serum taktılar bebek açtır blki hareketlendin diye riske atmayalim seni yarin sabah geleceğine bugun yarış verelim dedi dogumhaneye Yattim nstye aldılar sezeryan riskine karşı açtım 12lerde bi çorba su verdiler nst güzel suni sancılara başlayacağız tekrar nst alipbdediler ama ben sancılarım minik minik adet sancısı gibi yeni başlamıştı nstye bağladılar son defa aniden bebeğin kalp atışları 160dan 80e düştü acil sezeryana alındım yarim saat icinde kucagimdaydi belimden uyusturuldum dokümanlar hissediliyor ama ağrı hissedilmiyor kızlar doğum sonrası benim için zordu yeni toparlaniyorum o yüzden yazmak istemedim umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza her insan bir olmaz endişelenmeyin hayırlısı olsun hepimiz için insAllah❤🧿