Sindar Gudu bizimde doktorumuz 17 Mayıs olarak gün belirledi fakat bizim normal doğum olarak ilerliyor diye belli olmaz günümüz 🙈
Ebruuuusalman Gudu saglikla kucagimiza aliriz insallah nasip olursa bizimde 17 mayista 🥰heycan korku aldi basiji gidiyor
Pnr_2021 Gudu aksilik olmazsa benimde 17 Mayıs. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah ve evime gelip oğluma sarılmak istiyorum dua edin ne olur
Gudu Sindar Ayy hadi inşallah normal dogum nasip olur size. Benim ikinci gebeliğim bebeğim hala yan duruyor dogum.poziyonu da almadı. Oğlumda sezaryen dogum.olmustu mecbur bizimki.😊
Gudu Ebruuuusalman Insallah canim valla benimde öyle korku heyecan tava yapti 😬😬bende özel hastahanede devam ederken anı kararla devlete geçtim doktorum iyi birine benziyor bakalim neler yaşıycaz inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı🥰
Sindar Gudu umarım canım inşaallah bizim ilk gebelik bebişim 32 haftalıkken doğum pozisyonu almıştı 😇
Gudu Pnr_2021 Allah bağışlasın. Benimde kizim olucak nasipse 🥰 Ebruuuusalman Allah bağışlasın tüm evlatlarımızı hayirli eylesin🥰